MODRIĆ NE ŽALI ZA BENITEZOM: / 'Mislim da je ova promjena bila dobra'

Image
Foto: AFP
10.1.2016.
12:44
AFP
VOYO logo

"Žao mi je Rafe i želio bih mu se zahvaliti, ali da budem iskren, ako se uzme ova utakmica u obzir, mislim da je ova promjena bila dobra. Kada izgubite netko uvijek za to treba biti odgovoran, i ovu utakmicu jednostavno morate usporediti s prošlom", izjavio je Modrić.

Pletikosa ulazi u natjecateljski ritam

U međuvremenu, bivši hrvatski reprezentativni vratar i novi član Deportiva iz La Coruñe StipePletikosa idući tjedan ulazi u pravi natjecateljski ritam, a iz Rusije gdje je posljednji put branio prije sedam mjeseci stigla mu je i posljednja potvrda čime bi se uskoro mogao pojaviti među vratnicama devetoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/vWrN

"Prekjučer prije puta u Madrid dobio sam posljednji certifikat iz Ruskog nogometnog saveza. Ulazim u natjecateljski ritam i treniram da budem spreman kada se ukaže prilika“, rekao je Pletikosa za Hinu u hotelu u centru Madrida jutro nakon poraza od 0-5 na stadionu Santiago Bernabéu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

"Real Madrid je igrao bolje, bolje nego kada je ondje bio Benítez. Mi pak nismo iskoristili svoje prilike u prijelomnim situacijama, kada se utakmica lomila, tako da je rezultat jako visok“, rekao je 37-godišnji vratar koji je svoje suigrače gledao s tribine.

"Dobro smo otvorili utakmicu. Šteta što Lucas nije iskoristio prvu priliku. Da smo tada zabili gol možda bi sve bilo drugačije“, rekao je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je ovdje očekivati da ćeš doći do nekih bodova no utakmica protiv Barcelone nam je davala nadu da bi mogli do nekog boda“, rekao je nekadašnji vratar Hajduka, Šahtara, Tottenhama, Spartaka i Rostova.

Jeftini golovi

"Jeftino smo primili golove nakon centaršuteva“, izjavio je Pletikosa koji napominje kako s trenerom radi na sprečavanju takvih golova u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se radi na taktici, prekidima, pokazuje mi situacije na videu. Trener je jako komunikativan baš kao i trener vratara, puno razgovaram s njima. Trener je dobar, sviđa mi se njegov način rada“, kaže. Prošlo je mjesec dana od kada je počeo trenirati nakon što je ljetos napustio redove ruskog Rostova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da sve ide dobro, da sam mentalno snažan, da branim dobro na treninzima i podižem samopouzdanje“, napominje.

"A s nama vratarima je tako, trebamo čekati priliku i onda ju iskoristiti“, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se prilici

Deportivo iduću utakmicu igra doma u osmini finala kupa protiv drugoligaša Mirandesa s kojim je remizirao 1-1, a do kraja mjeseca gostuje još u prvenstvu kod Real Sociedada, a onda mu dolaze Valencia pa Rayo Vallecano. Pletikosa se nada prilici u nekoj od tih utakmica iako mu trener još uvijek nije rekao kada će stati među stative kluba sa sjevera Španjolske.

"Ja sam tu da radim najbolje što mogu, ovu priliku shvaćam kao uživanje u nogometu. Kada se ukaže šansa želim biti maksimalno spreman“, rekao je vratar koji je u 114 utakmica čuvao mrežu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na recepciji hotela pojavio se torbom Hrvatskog nogometnog saveza koju je nekada nosio u gradove u kojima je nastupao za Hrvatsku.

Reprezentacija prošlost

"A ne, ne, to je za mene gotova priča“, kaže smijući se. Isključivo je koncentriran na predstojeće izazove u Španjolskoj gdje mu ugovor istječe na kraju sezone uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet u Španjolskoj je drugačiji nego bilo gdje drugdje u svijetu, igrači su jako dobro potkovani, fizički dobri, dominantni u pas igri. Španjolski nogomet je stvarno prekrasan“, ističe Pletikosa.

"Ovo je divno iskustvo za mene, dar s neba. Napravit ću sve da iskoristim priliku", poručio je prije povratka u La Coruñu, grad na moru koji ga podsjeća na rodni Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo