MODRIĆ OČITAO BUKVICU SUIGRAČIMA: / Procurilo što mu je posebno zasmetalo - 'To se ne smije ponoviti'

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je najstariji u svlačionici i igrač od velikog povjerenja Zinedinea Zidanea

19.10.2020.
10:25
Profimedia
VOYO logo

Novi prvoligaš Cadiz napravio je senzaciju svladavši u utakmici 6. kola španjolskog prvenstva u Madridu Real s 1-0. Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a "Kraljevski klub" je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci.

Image
ŠPANJOLSKI TABLOID IZNIO IZNENAĐUJUĆE TVRDNJE: /

'Zbog Luke Modrića traje građanski rat u Madridu'

Image
ŠPANJOLSKI TABLOID IZNIO IZNENAĐUJUĆE TVRDNJE: /

'Zbog Luke Modrića traje građanski rat u Madridu'

Honduraški napadač Anthony Lozano doveo je Cadiz u vodstvo već u 16. minuti, a začuđujuće, taj gol je ostao jedini na utakmici. Nakon vrlo slabog izdanja Reala u prvom dijelu, Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić. No, rezultat se nije promijenio, Vinicius Jr je promašio zicer glavom, a Karim Benzema je u završnici pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

September 30, 2020, Valdebebas, MADRID, SPAIN: Luka Modric of Real Madrid looks on during the spanish league, La Liga Santander, football match played between Real Madrid and Real Valladolid at Alfredo Di Stefano stadium on september 30, 2020 in Valdebebas, Madrid, Spain.,Image: 560744862, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dan nakon utakmice Zinedine Zidane održao je sastanak s igračima na kojem su analizirali igru protiv Cadiza. Francuz ime je, piše Marca, navodno prigovorio zbog manjka pobjedničkog stava i intenziteta u igri.

Madridski dnevni lits pritom je istaknuo kako su se suigračima obratili Sergio Ramos, Luka Modrić i Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stariji članovi svlačionice također su izrazili svoje osjećaje i naglasili da nema mjesta za izgovore. Igrači se slažu s dijagnozom trenerskog osoblja, ili su se barem tako osjećali igrači koji su progovorili: Sergio Ramos, Luka Modrić i Toni Kroos. Kapetan je bio prvi koji se obratio suigračima, a dvojica su veznjaka govorila puno manje, ali vrlo jasno. I Hrvat i Nijemac su inzistirali na poruci jedinstva i intenziteta kako bi momčad krenula naprijed", navode Španjolci i dodaju kako je Modrić, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme, priznao da je Real loše gradio igru i da se to nikako ne smije ponoviti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo