MODRIĆ NAJAVIO FINALE LIGE PRVAKA: / Riječi kapetana Vatrenih baš nikako se neće svidjeti Mandžukiću

Image
31.5.2017.
9:58
VOYO logo

Real Madrid, u čijim redovima nastupa i Mateo Kovačić, protiv Juventusa, na čijoj su platnoj listi Mario Mandžukić i Marko Pjaca, utakmica je koja će odlučiti o najboljoj europskoj nogometnoj momčadi, a Modrić je uvjeren da on igra za takvu.

Real je i branitelj naslova i novi španjolski prvak, a protiv godinama najjače talijanske momčadi, nema razloga mijenjati pristup igri, uvjeren je hrvatski veznjak koji zasluge za osvojeno i snagu tima prebacuje na trenera Zinedinea Zidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspio je promijeniti sve i svima nam uliti samopouzdanje. Svi se osjećamo važnim dijelom momčadi. Njegove su zasluge za naš uspjeh ogromne", prenosi Marca Modrićeve misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon smo osvojili naslov u španjolskom prvenstvu i time još malo ojačali vjeru u sebe. Svjesni smo što znači igrati utakmicu za naslov, moramo se dobro pripremiti i napraviti ono što radimo cijele sezone. Nema razloga nešto mijenjati, sve će biti u redu", uvjeren je hrvatski veznjak koji otkriva i što očekuje od utakmice u Cardiffu.

"Bit će to težak ogled, baš kao i svaki protiv talijanske momčadi. Juventus ima dobru obranu, ali ne svodi im se igra samo na nju. Dat ćemo sve za pobjedu i nadam se da ćemo je na kraju i slaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić sa Realom ima osvojene dvije Lige prvaka, Kovačić jednu. Mandžukić isto zna kako je radovati se tom uspjehu, a ostvario ga je igrajući za minhenski Bayern. Marko Pjaca, koji neće nastupiti u Cardiffu, odigrao je četiri utakmice za Juventus u ovom natjecanju. U finalu nikad nije bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo