TEŽAK IZBOR / Modrić na gostovanju kod engleske legende izabrao 5 najboljih suigrača u karijeri: Među njima i jedan Hrvat

Image

Pred Lukom Modrićem je bio težak izbor jer je u karijeri bio okružen uistinu fantastičnim suigračima pa se i sam požalio da mu nedostaju makar dva mjesta da sve svoje favorite uvrsti

14.3.2023.
22:46
VOYO logo

Luka Modrić je gostovao kod Rio Ferdinanda u njegovom popularnom podcastu, a iako još cijeli intervju nije objavljen, svjetlo dana je ugledala sekvenca u kojoj kapetan Vatrenih bira pet najboljih suigrača u karijeri.

Image
PROCURILO JE... /

Trener Luke Modrića potvrdio tužnu glasinu iz svlačionice Reala: 'Mi ne razgovaramo, ali to nije važno'

Image
PROCURILO JE... /

Trener Luke Modrića potvrdio tužnu glasinu iz svlačionice Reala: 'Mi ne razgovaramo, ali to nije važno'

Uvjet je bio da je sa njima Luka igrao te da ne smije birati golmane. Odmah na početku Modrić je konstatirao kako će to biti težak zadatak no izdvojio je Sergija Ramosa, Cristiana Ronalda, Tonija Kroosa, Garetha Balea i suigrača iz reprezentacije Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ramos je bio sjajan branič, vođa. Kad god bi se pojavio problem on je bio tu. Tehnički je čudesan za braniča, sjajan na prekidima. Prava klasa", na početku je kazao Modrić za svog dugogodišnjeg suigrača iz trofejne generacije Real Madrida.

'Jedan je od najboljih ikad'

Nije dvojio Modrić ni oko izbora Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je od najboljih ikad. Njegove su radne navike impresivne. Uvijek je htio još, nikad nije bio zadovoljan onim što je postigao. Kada vidite što je sve učinio i osvojio, očekivali biste da će se malo opustiti, ali to se nikad ne događa", sažeo je Modrić svoje misli o veličanstvenom Portugalcu.

Treći u izboru bio je očekivano njegov partner iz veznog reda Real Madrida – Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj partner iz veze, uživam igrati s njim. Sjajan je igrač, sjajan karakter. Jako je miran. Nikad nije nervozan", poentirao je kapetan Vatrenih pa nastavio s biranjem svojih favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ostvarili smo veliki rezultat'

"Gareth Bale je čovjek s kojim sam odigrao najviše utakmica u karijeri. Proveli smo četiri godine u Tottenhamu, pa devet u Realu. Posljednja godina u Realu nije prošla kako je očekivao, ali zaista mu se mora odati priznanje za sve što je napravio", izjavio je Modrić.

Prije izbora posljednjeg igrača kojeg bi uvrstio među pet najboljih, Modrić je dugo razmišljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu su Benzema, Casemiro, Rakitić. Mislim da ću izabrati Rakitića da ne budu svi iz Reala, ali i zato što sam uživao igrati s njim za reprezentaciju. Ostvarili smo veliki rezultat u Rusiji, a on je bio fantastičan. Sve što je napravio za reprezentaciju, ali i u Barceloni i Sevilli čini ga sjajnim igračem", zaključio je Modrić svoj izbor.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo