MODRIĆ JE IDOL REALOVIH NAVIJAČA: / Ronaldo je napustio klub, hrvatski kapetan odmah preuzeo njegovo mjesto

Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo više ne stanuje u Madridu, a to znači da je ondje glavni – Luka Modrić

20.7.2018.
9:26
AFP
VOYO logo

Nakon što je portugalski napadač Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid nametat se samo od sebe počelo pitanje koji će nogometaš zasjesti na vodeću poziciju po pitanju marketinške isplativost. Odgovor je stigao vrlo brzo – Luka Modrić.

Već prvog dana po dolasku Ronalda u Juventus, podsjeća As, nastala je pomama za njegovim dresovima koji su doslovce planuli. U samo 24 sata prodano ih je više od pola milijuna te je klub samo na toj stavci zaradio 54 milijuna eura. Jasno, u Madridu više na takve brojke ne mogu računati, ali po tom pitanju sad najviše 'povlači' Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najtraženiji od nedjelje

To što je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila drugo mjesto pomoglo je, među ostalime, da postane novi idol Realovih navijača. Tvrdi to izvor dodajući da se od finala Mundijala njegov dres najviše traži.

Sudeći prema napisanom u klubu kao da se trudu da Ronaldov lik i djelo zauzme Karim Benzema čiji dresovi i fotografije dominiraju službenim prodajnim prostorom. Potražnja je, ipak, slaba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo