MODRIĆ IPAK PAMTI NEKE DATUME: / Možda se ne sjeća kad je prvi put zaigrao za Vatrene, ali Luka ovaj dan ne zaboravlja

Image

Kad su datumi koji ga povezuju sa Real Madridom u pitanju, Modrić nema problema

27.8.2018.
22:21
VOYO logo

Mnogi su navijači hrvatske nogometne reprezentacije zamjerili kapetanu Vatrenih Luki Modriću 'ne sjećam se' tip odgovora koji je nudio na svjedočenju tijekom suđenja Zdravku Mamiću u Osijeku. U nizu takvih, Modrić, vođa hrvatske nogometne reprezentacije pod čijim je ravnanjem osvojeno svjetsko srebro, zbunio se i na pitanje o debiju za Vatrene.

"Moj debi je bio... 2008. godine, treći mjesec protiv Argentine. Ne, samo malo. Prije, prije. Protiv Argentine, ali treba se sjetiti datuma. Prošlo je već 11 godina, znači koja je to godina bila? 2006. Bravo, bravo, prije Svjetskog prvenstva", prenio je Večernji list izjavu Modrića iz lipnja prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest godina veze

Usput, Modrićev debi za Hrvatsku bio je 1. ožujka 2006., suparnik je bila Argentina predvođena Lionelom Messijem i Carlosom Tevezom, a prijateljski ogled u Baselu završio je 3-2 pobjedom Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su datumi koji ga povezuju sa Real Madridom u pitanju, Modrić takvih problema - reći će isti oni koji mu zamjeraju zaboravljivost u slučaju Vatrenih – nema. Objavio je najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva na društvenim mrežama podsjetnik da je na današnji dan prije šest godina stigao u klub sa Santiago Bernabeua. Ili, kako je to napisao:

"Šest godina igranja za najbolji klub na svijetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo