Modrić i suigrači su jedva dočekali ovu vijest!

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp i vlasnik Sheffield Wednesdaya Milan Mandarić oslobođeni su optužbi za utaju poreza od 800 tisuća funti!

8.2.2012.
14:11
VOYO logo

Podsjetimo, riječ je njihovoj suradnji u Portsmouthu, klubu koji je Mandarić predvodio kao vlasnik i predsjednik, a Redknapp kao menadžer od 2002. do 2004., odnosno od 2005. do 2008. godine kada je prešao u Tottenham.

Tijekom suđenja obojica su nijekala krivnju objašnjavajući da su sve transakcije na račun koji su imali u Monte Carlu bile prijateljske prirode. "Nisam toliko bedast da bih se bavio utajom poreza! Ja sam najmanje pohlepna osoba koju možete upoznati", rekao je Redknapp na suđenju koje je par puta nazvao "noćnom morom", dok Mandarić nakon izlaska iz sudnice nije skidao osmijeh s lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam vjerovao u britansko pravosuđe. To su bile teške optužbe. Drago mi je što sam očistio ljagu sa svog imena. Nisam ni trebao završiti na sudu", izjavio je Mandarić.

Oslobađajuću presudu s oduševljenjem su dočekali Redknappov sin Jamie, Harryjev dugogodišnji prijatelj i suradnik Kevin Bond, direktori Tottenhama Darren Eales i Donna Cullen, ali i igrači kojima je nedostajao na gostovanju kod Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se uvijek osjeti ako menadžer nije s vama na utakmici. Pogotovo ako je taj menadžer Harry Redknapp. On nas inspirira i daje nam dodatnu energiju. Zbog toga nam nedostaje, i to je tako već oko dva tjedna. On je ključ naše momčadi i svega što smo napravili ove sezone. Osjetit ćemo apsolutno olakšanje kad nam se vrati u punoj mjeri u momčad", izjavio je Scott Parker, a želja će im se sada i ispuniti jer je Redknapp riješio svoju noćnu moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo