VATRENO U SVLAČIONICI REALA: /

Modrić i Ramos održali burni sastanak i suigračima sve sasuli u lice

Image
Foto: AFP

Na jučerašnjem sastanku Reala bilo vatreno

9.1.2019.
9:25
AFP
VOYO logo

Kriza trese Real Madrid. Aktualni prvak Europe igra sezonu za zaborav u prvenstvu. Skoro je pa polovica sezone, a Kraljevi drže petu poziciju sa 30 bodova, deset manje od vodeće Barcelone. Real je izgubio od Sociedada 2-0, a u zaostalom kolu prije toga odigrao je samo 2-2 na gostovanju kod Villarreala.

Image
SOLARI SE NE SLAŽE S LUKOM MODRIĆEM: /

Riječi najboljeg na svijetu o odgovornima za katastrofu Kraljeva odjeknule Španjolskom

Image
SOLARI SE NE SLAŽE S LUKOM MODRIĆEM: /

Riječi najboljeg na svijetu o odgovornima za katastrofu Kraljeva odjeknule Španjolskom

Modrić i društvo praktički ispali iz borbe za naslov prvaka Španjolske

Ako se uzme u obzir lošu formu igrača, lošu atmosferu u svlačionici i veliki bodovni zaostatak za rivalom iz Katalonije, onda se može reći da su Modrić i društvo ispali iz borbe za naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jučerašnjem sastanku bilo je vatreno, javljaju španjolski mediji. Najviše su pričali kapetan Sergio Ramos, Karim Benzema i Luka Modrić, otkriva urednik "Okdiarija" Eduardo Inda sinoć u popularnoj televizijskoj emisiji "El Chiringuito", prenosi Okdiario. Trojac se nije štedio, nego je "sve bacio pred suigrače i sasuo im u lice"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak trajao 25 minuta

Navodno su kazali da je krajnje vrijeme da se svi maksimalno uozbilje i zadrže jedinstvo u momčadi u ovim teškim trenucima za njih, jer će u protivnom i dalje "gubiti i ispadati budale na travnjaku", a uz to svi će im se smijati. Najsamokritičniji bio je Brazilac Marcelo, koji je priznao pred svima da je daleko od prave forme te je preuzeo dobar dio krivice na sebe...

Sastanak je trajao 25 minuta, a na kraju je zaključeno da do kraja sezone moraju igrama i borbenošću opravdati dres koji nose, a tko se ne slaže s time, bolje je da odmah napusti klub.

Bale na udaru

Nisu se spominjala imena, ali jasno je da je trenutačno najupitniji Baleov status u klubu. Real bi ga navodno rado prodao nadolazećeg ljeta. Predsjednik Reala Florentino Perez traži 150 milijuna eura, no pitanje tko je voljan iskrcati toliki iznos za igrača koji će uskoro napuniti tridesetu i ima velikih problema s ozljedama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ozlijeđeni Gareth Bale na udaru je navijača Reala i španjolskih medija, ali i suigrača u Real Madridu.

Pojedini španjolski mediji ističu da je na sastanku u Realovu trening-centru oštro kritiziran od strane suigrača i stručnog stožera. Glavni razlog je taj što je napustio ložu Santiago Bernabeua petnaestak minuta prije završetka utakmice s Real Sociedadom u prošlom kolu La Lige. Igrala se 78. minuta, Real je gubio 1-0 i igrao s igračem manje, a ozlijeđeni Bale gledao je utakmicu iz lože, po tko zna koji put...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladno se pokupio i napustio stadion

Dok su njegovi suigrači pokušavali preokrenuti utakmicu, Bale se hladno pokupio i napustio stadion, iako je ostalo još sasvim dovoljno vremena da njegovi suigrači izjednače, pa i potpuno preokrenu.

Image

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) and Real Madrid's Spanish defender Dani Carvajal leave the pitch at the end of the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 6, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Velšanin je snimljen u trenutku dok je u automobilom izlazio iz garaže i nedugo potom ta je snimka objavljena u svim viđenijim španjolskim medijima i društveni mrežama, a sve se kasnije proširilo i na ostale europske medije. Bio je to dokaz da nešto opako ne valja na relaciji Bale - klub, a "Footbal Daily" se čak i pita:

"Je li Baletova karijera u Realu završena?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti medij je u srijedu ujutro na svom službenom Twitter profilu donio "breaking" vijest kako Bale napušta Real i vraća se u Premier ligu, a kao njegovi novi mogući klubovi spominju se Manchester United i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realovi igrači na čelu s kapetanom Sergijom Ramos zamjerili su Baleu da je takvim potezom pokazao manjak poštovanja i lojalnosti prema momčadi, koja se nalazi u velikoj krizi igre i rezultata te je žestoko kritizirana sa svih strana.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo