MODRIĆ I DRUŠTVO DOZNALI VIJEST KOJA ĆE IH SHRVATI: / Zidane potvrdio igračima da odlazi na kraju sezone, a već se zna i gdje

Image
Foto: Profimedia

Zidane je tu odluku priopćio igračima u svlačionici nakon remija sa Sevillom prošli tjedan

15.5.2021.
23:14
Profimedia
VOYO logo

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, poručio je svojim igračima da na kraju sezone napušta klub, prenosi to Goal.

Zidane je tu odluku priopćio igračima u svlačionici nakon remija sa Sevillom prošli tjedan, a vodit će momčad do kraja prvenstva, dakle još dva kola, i zatim će napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidaneu je ovo već drugi put da na isti način napušta klupi Reala, a prvi put je to napravio nakon što je osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka 2018. godine i kada je postalo jasno da Cristiano Ronaldo napušta klub.

Vratio se godinu dana kasnije nakon što su Julen Lopetegui i Santiago Solari napravili kaos vodeći "kraljevsku" momčad, a nakon povratka uspio je osvojiti jedno prvenstvo u Superkup, prošle sezone i sada je očito došlo do konačnog zasićenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Potvrdio odlazak

Zidane je, evidentno, iscrpljen vođenjem ove momčadi i na konferenciji za medije ove subote indirektno je najavio odlazak.

"Ta pitanja su već dosadna. Istina je da su do kraja ostale dvije utakmice, a onda ne znam što će se dogoditi. Sve je moguće. Ovo je Real Madrid. Ne gledam šire od toga da idem iz dana u dan. Možda mislite da to govorim jer izbjegavam odgovornost, ali nije tako, jednostavno sam takav. Postoje vremena kad morate ostati, a postoje i vremena kad morate otići da bi svima drugima bilo bolje", rekao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je još uvijek u borbi za naslov, a dva kola prije kraja ima dva boda manje od vodećeg Atletica i obje utakmice mora dobiti, a Atletico mora kiksati barem u jednoj.

Isto tako, već se nekoliko dana spominje i gdje bi Zidane mogao nastaviti karijeru, a sve se više čini da će to biti Juventus. Talijanski velikan vjerojatno će otpustiti Andreju Pirla nakon što ovaj nije uspio obraniti naslov prvaka i nakon što, lako moguće, neće izboriti nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo