MODRIĆ HVALI ČAČIĆA: /

'Imamo sve što je potrebno za uspjeh na EURO-u'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić dao je intervju za službenu FIFA-inu stranicu. Osim o poziciju u Real Madridu osvrnuo se i na reprezentaciju i ono što je na ljeto čeka.

2.2.2016.
17:17
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

je u siječnju uvršten u idealnu momčad sezone, a povratkom na travnjak podsjetio je koliko je kvalitetan. Zadobio je povjerenje ZinedineaZidana, koji mu je dao glavnu ulogu u momčadi, piše FIFA.

Image
OGROMNO PRIZNANJE: /

Luka Modrić dobio najveću počast u karijeri!

Image
OGROMNO PRIZNANJE: /

Luka Modrić dobio najveću počast u karijeri!

"Zidane mi je idol"

"Zidane je moj idol. Njega sam obožavao u djetinjstvu. Mislim da su ga obožavali svi mladi nogometaši jer je bio jedan od najboljih u svojoj generaciji", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovi savjeti su zlata vrijedni i pomažu nam da budemo bolji na travnjaku", dodao je Modrić te napominje kako je oduševljen sa Zidaneovim vještinama s loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, nadodao je kako je sretan što svlačionicu dijeli s igračima poput CristianaRonalda.

"Odličan je suigrač i po meni najbolji na svijetu. Fantastično je dijeliti svlačionicu s njim. Jako puno od njega možete naučiti: njegova želja, upornost i trud. To je nevjerojatno", priča veznjak.

Nadmašiti Vatrene

FIFA napominje kako je Modrić imao težak životni put pogotovo u djetinjstvu kada je rat mogao ugroziti njegove snove. Kao mladić se, pišu, divio reprezentaciji koja je 1998. bila treća na svijetu, a sada je vođa nove generacije kojoj je cilj nadmašiti svoje prethodnike.

"Laska nam kad nam kažu da smo najbolja generacija u povijesti zemlje, pogotovo ako se u obzir uzme koliko je Hrvatska imala dobre momčadi u prošlosti. No, samo će vrijeme pokazati zaslužujemo li takav naziv", kaže Modrić. Njega i suigrače na ljeto čeka Euro, gdje će imati priliku pokazati koliko su dobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na natjecanjima poput Eura uspjeh ovisi o mogo faktora. Uvijek je potrebno malo sreće, tako da se nadamo da ćemo je imati. Imamo sve što je potrebno za uspjeh i to je neupitno, ali moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA nadodaje kako je jedan od razloga za optimizam Hrvatske imenovanje AnteČačića za izbornika umjesto NikeKovača, što je donijelo svježinu reprezentaciji.

"Više od svega donio nam je samopouzdanje i mirnoću. Velika negativnost se stvorila oko reprezentacije nakon njegova imenovanja, ali smo odlično reagirali i pokazali što možemo", završio je Modrić.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo