MODRIĆ FAVORIT I ZA FIFINU NAGRADU: / Juventus i Ronaldo otkazali putovanje na dodjelu

Image
Foto: AFP

Danas će se održati svečana dodjela FIFA-ine nagrade za najboljeg igrača svijeta

24.9.2018.
10:15
AFP
VOYO logo

Danas navečer će se u Londonu dodijeliti FIFA-ina nagrada za najboljeg igrača u protekloj sezoni (2017/18.), a tri nominirana igrača su Cristiano Ronaldo (Juventus), Mohamed Salah (Liverpool) i Luka Modrić (Real Madrid). Modrić je London otputovao zajedno sa svojim kapetanom Sergijom Ramosom, suigračima Marcelom i Courtoisom te klupskim dužnosnicima Florentinom Perezom i Emilijom Butraguenom.

Nitko iz Juventusa, pa tako niti jedan od kandidata, Ronaldo, neće otputovati u London – zbog kolizije u rasporedu. Naime, Juve je sinoć igrao na dalekom gostovanju u Frosinoneu, a već u srijedu igra prvenstveni ogled sa Bolognom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko iz Juventusa neće prisustvovati jer je prekratko vrijeme od našeg večerašnjeg povratka u Torino te utakmica u srijedu te iduću subotu. Juventus je zahvalan na pozivu no ne može se odazvati", poručili su iz kluba, a Marca smatra da to upravo Modrića čini prvim favoritom za nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ronaldo je otkazao i odlazak na dodjelu za Uefinog igrača godine, a ta nagrada je otišla u ruke kapetanu hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo