MODRIĆU ROĐENDANSKI POKLON ZA PAMĆENJE: / Perez će Luki napraviti isto što i Ronaldu

Image
Foto: AFP, JANEK SKARZYNSKI

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić ispred sebe na stol dobit će novi ugovor koji će ga vezati uz Real do kraja karijere, javlja španjolska Marca.

23.8.2016.
21:25
AFP, JANEK SKARZYNSKI
VOYO logo

"Maestro" igre KraljevaLuka Modrić ponajbolji je nogometaš Real Madrida, čovjek oko kojeg se sve vrti u igri Los Blancosa, igrač koji je desna ruka trenera Zinedinea Zidanea. Da nema njega, teško bi Real Madrid osvojio svoja dva naslova prvaka Europe u posljednje tri godine (2014., 2016.). To je jasno svima u klubu i u svijetu nogometa, to već znaju i ptice na grani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez ne želi riskirati

Stoga, predsjednik kluba Florentino Perez ne želi ostati bez svoje zvijezde koju naprosto obožava. Kako će Luka uskoro proslaviti 31. rođendan (9. rujna), za poklon bi od Pereza trebao dobiti novi ugovor koji će ga vezati uz Real do kraja karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZIDANE U PROBLEMIMA: Modrić propušta početak sezone, a nema niti još četvorice prvotimaca

"Carlo Ancelotti, Rafael Benitez i Zinedine Zidane, sva trojica su gradila momčad oko Modrića", pišu Španjolci.

Bale isto dobio produljenje ugovora

Modrić je stigao u Real prije četiri godine iz Tottenhama, a aktualni ugovor mu traje do ljeta 2018. godine. Perez stoga planira napraviti isto što je učinio i s Ronaldom. Dati mu ugovor do 2020. godine. Isto tako, Perez je odlučio s Garethom Baleom produžiti ugovor do lipnja 2021. godine, tvrdi španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Time je Velšanin postao drugi najplaćeniji igrač aktualnog prvaka Europe, iza Cristiana Ronalda. Točnije, Bale će imati godišnju plaću od 10 milijuna eura, koliko ima i kapetan momčadi Sergio Ramos. Bale je došao u Real 1. rujna 2013. godine iz Tottenhama za tada rekordnih 100 milijuna eura. Do sada je odigrao 109 utakmica i postigao 60 golova, uz 34 asistencije, a osvojio je i dvije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo