Luka Modrić priznao u čemu je problem

'Definitivno premalo zabijam, ali imam tek 26 godina i puno mjesta za napredak', priznao je Luka Modrić ono što mu mnogi zamjeraju.

5.5.2012.
17:05
VOYO logo

Luka Modrić dao je intervju za Topmercato, a u njemu nije mogao izbjeći pitanje o mogućem transferu i svojoj budućnosti. "Ne znam što će donijeti budućnost. Imam ugovor s Tottenhamom i trenutno sam koncentriran samo na to da pomognem klubu da što bolje završimo sezonu. Naravno da mi gode ponude velikih klubova, ali što će dalje biti, reći će vrijeme", izjavio je Modrić, koji je svjestan segmenta igre u kojem 'zapinje'.

"Definitivno premalo zabijam, ali imam tek 26 godina i puno mjesta za napredak. Otkako sam stigao u Premiership poboljšao sam udarac. Više se ne bojim ići u duele. Napredovao sam i u obrambenoj igri. Ali, moramo još raditi na tom segmentu jer da biste bili uspješni u Engleskoj morate se dobro braniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cu89HmKGwx6oAkJa Modrić smatra da ih priča oko Redknappova preuzimanja engleske reprezentacije nije omelo. "Svi smo radili u tišini i bili spremni prihvatiti njegov odlazak. Svi su govorili da će biti novi izbornik, ali mislim da nas te špekulacije nisu omele", kaže veznjak hrvatske reprezentacije koji je progovorio i o EURU.

"Veselim se tome. Bit će jako teško jer su svi protivnici u skupini odlični. No, jamčim da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje. Ne idemo tamo samo da popunimo broj momčadi. Cilj je nadmašiti uspjeh s EURA 2008. kada smo bili u četvrtfinalu. Možemo svladati bilo koga!", tvrdi Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo