miljenik maksimirskih navijača / Modri i službeno potvrdili veliku vijest: Cico Kranjčar je novi trener Dinama!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zlatko je u dresu Dinama odigrao 307 utakmica i pritom zabio 125 pogodaka, a bio je jedan od najvećih miljenika Dinamovih navijača Bad Blue Boysa

23.6.2016.
11:20
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, a kasnije i izbornik reprezentacije Zlatko Kranjčar, imenovan je za novog trenera zagrebačkog Dinama. 

Maksimirski klub vijest je objavio na službenoj stranici kluba i na svim društvenim mrežama, a službeno predstavljanje legendarni Cico imat će na novinskoj konferenciji u petak u 13 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko je u dresu Dinama odigrao 307 utakmica i pritom zabio 125 pogodaka, a bio je jedan od najvećih miljenika Dinamovih navijača Bad Blue Boysa. 

Stariji Kranjčar je nakon završetka karijere u dva navrata sjeo na klupu 'modrih', osvojivši ukupno dva naslova prvaka i dvije titule Hrvatskog kupa, no jedan od najvećih klupskih podviga zasigurno mu je osvajanje naslova prvaka Hrvatske sa NK Zagrebom 2002. godine. Kao izbornik reprezentacije Hrvatsku je odveo na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine, na kojem je zapeo u grupnoj fazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar će na klupi zamijeniti Zorana Mamića koji je iznenada otišao u Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo