MOĆNA MOMČAD LIGE PRVAKA SASTAVLJENA OD 'NESTALIH': / U postavi koja bi mnogima pomrsila račune su i dvojica Hrvata

Image
Foto: AFP

Momčad je sastavljena od jakih imena i u formaciji 3-4-3

23.10.2018.
17:40
AFP
VOYO logo

Pred utakmice 3. kola elitnog natjecanja nogometnih klubova u Europi, španjolska Marca sastavila je postavu igrača koji su 'nestali'. Termin je ovo kojim se željelo opisati da dotični igraju u skromnoj minutaži u Ligi prvaka ili je nemaju uopće, a u nju su uvrštena i dvojica hrvatskih nogometaša.

Dejan Lovren

Mjesto u posljednjem redu momčadi složenoj u formaciji 3-4-3 tako zauzima i hrvatski stoper Dejan Lovren. Liverpoolov branič nije sudjelovao u pobjedi protiv Paris Saint-Germaina i porazu od Napolija (klupa) pri čemu izvor ne navodi da je pauzirao nakon Svjetskog prvenstva zbog ozljede već se tvrdi da menadžer momčadi Jürgen Klopp preferira Van Dijka i Joea Gomeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić

Uz Lovrena kojem leđa gleda Realov vratar Courtois obranu čine Danilo i Alberto Moreno dok su ispred njih Draxler, Arturo Vidal, Gelson i Ashley Young. Napadačke pozicije u ovoj momčadi zauzimaju Keita Balde i Riyad Mahrez između kojih se nalazi Nikola Kalinić.

Niti u njegovom slučaju Marca ne navodi da je ogled protiv Monaca propustio zbog ozljede te da je protiv Club Bruggea bio na klupi, tek se da trener momčadi Diego Simeone od njega više očekuje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo