Mladi Hrvat ne može vjerovati što mu se događa: 'Sad sam šokiran još više'

31.5.2014.
21:10
VOYO logo

Popis se čekao danima, a na kraju na njemu nije bilo Milana Badelja, Duje Čopa, Igora Bubnjića i Marija Pašalića. Nenadano, a donedavno bi rekli i nezamislivo, na njemu se našao 21-godišnji igrač Rijeke Ivan Močinić. Ovako je izbornik obrazložio njegovo uvrštavanje na popis.

"Ozljeda mišića Milana Badelja je uvijek problematičma. Zato sam odlučio voditi Ivana Močinića. Ne samo zato, nego i zato što u vezi imamo samo jednog igrača koji je apsolutni defenzivac, to je Ognjen Vukojević. Močinić je mlađi i neiskusniji od Milana, ali je brži, agresivniji i ove je godine odigrao vrlo dobro, pratili smo ga već mjesecima, a i na pripremama je bio vrlo dobar", objasnio je Niko svoj izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kTfUm9mJg2M

Mladi defenzivni veznjak i dalje ne može vjerovati što mu se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo sam pripreme s Rijekom kao 20. igrač i jedino mi je bilo važno izboriti se barem za klupi. Krenula je sezona i stvari su se razvijale filmskom brzinom. Kad je izbornik Kovač rekao da sam među 23 igrača za SP ostao sam bez riječi. Prije mjesec dana šokiralo me što sam uopće u konkurenciji za pripreme, a sada sam šokiran još više", izjavio je za Sportske mladić čije igračke kvalitete uopće nisu upitne.

"Na meni je da što bolje radim, okružen sam vrhunskim suigračima i uz njih mogu samo napredovati. Eto, upoznao sam Luku Modrića, zasad nisam imao priliku s njim razgovorati ali vjerujem da će u Brazilu biti vremena i za to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo