MLADI MODRI NASTAVLJAJU BORBU ZA LIGU PRVAKA: / Uefa objavila kad juniori Dinama igraju protiv Benfice

Image

U prvom dijelu sezone juniorsku momčad Dinama je vodio Igor Jovičević

25.6.2020.
16:27
VOYO logo

Dinamovi juniori će utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv lisabonske Benfice igrati 18. kolovoza na Colovray stadionu u Nyonu, objavila je u četvrtak Europska nogometna federacija (UEFA).

Podsjetimo, mlada momčad Dinama osigurala je mjesto na Final Eight turniru nakon slavlja protiv Bayerna u osmini finala. U regularnom dijelu utakmice momčadi su odigrale 2-2, da bi "Modri" nakon izvođenja kaznenih udaraca slavili sa 8-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica protiv Benfice se trebala igrati 18. ožujka u Zagrebu, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođena. UEFA je odlučila završnici juniorske Lige prvaka završiti "Final Eightom" u Nyonu, a danas je i službeno potvrdila termine utakmica.

Prvo osmina finala

Prvo će se 16. kolovoza igrati preostale dvije utakmice osmine finala između milanskog Intera i Rennesa, te Juventusa i Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Goce Sedloski

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su 18. i 19. kolovoza. U utorak, 18. kolovoza igrat će Dinamo - Benfica, te Midtjylland - Ajax. Dan kasnije će igrati pobjednik susreta između Juventusa i Real Madrida, te pobjednik dvoboja Inter - Rennes, a u drugom dvoboju igrat će RB Salzburg - Lyon.

Polufinalni ogledi su na rasporedu 22. kolovoza, a u slučaju pobjede protiv Benfice, Dinamo će igrati protiv boljeg iz susreta Ajax - Midtjylland. Finale je 25. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom dijelu sezone juniorsku momčad Dinama je vodio IgorJovičević koji je preuzeo prvi sastav "modrih", a njegovo mjesto je zauzeo GoceSedloski.

RASPORED:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmina finala - 16. kolovoza Inter (Ita) - Rennes (Fra) Juventus - Real Madrid (Špa)

Četvrtfinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18. kolovoza: DINAMO (HRV) - Benfica (Por) Midtjylland (Dan) - Ajax (Niz)

19. kolovoza: Juventus (Ita) / Real Madrid (Špa) - Inter (Ita) / Rennes (Fra) RB Salzburg (Aut) - Lyon (Fra)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale - 22. kolovoza DINAMO (HRV) / Benfica (Por) - Midtjylland (Dan) / Ajax (Niz) (Juventus (Ita) / Real Madrid (Špa) - Inter (Ita) / Rennes (Fra) - RB Salzburg (Aut) / Lyon (Fra)

Finale - 25. kolovoza

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo