MLADI MODRI ČEKAJU ŽDRIJEB, PRIJETE IM REAL, BAYERN, JUVE...: / Jovičević otkrio jedinu želju: 'Bit ćemo trn u oku svakome'

Image

Nakon slavlja u Kijevu, Modri su svečano dočekani i sada s nestrpljenjem očekuju ždrijeb koji je na rasporedu na Valentinovo.

13.2.2020.
20:34
VOYO logo

Mlada momčad zagrebačkog Dinama izborila je plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka nakon što je u play-offu u Kijevu pobijedila ukrajinskog imenjaka sa 4-3 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je utakmica završila bez golova.

Bila je to čvrsta i tvrda utakmica bez pravih prilika, a pitanje pobjednika na koncu je razriješeno udarcima s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja jedanaesteraca briljirao je vratar 'modrih' Renato Josipović s dvije fantastične obrane. U prvoj seriji je zaustavio udarac Nadolskog, a u petoj seriji i Vološinu. Kod Dinama Janković je prebacio gol, ali su Julardžija, Šipoš, Gvardiol i Karrica bili sigurni. Za kijevski sastav golove s bijele točke zabili su Isajenko, Citaišvili i Zabarni.

U play-offu je na rasporedu samo jedna utakmica, bez uzvrata, a pobjednik je izborio plasman u osminu finala. Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga (Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je o ždrijebu rekao trener Igor Jovičević pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo