Mladi Hrvat ipak prelazi u veliki Inter!

Nakon brojnih zavrzlama i poteškoća, milanski Inter ipak je uspio u svoje dvorište dovesti 18-godišnjeg talentiranog napadača Marka Livaju. Transfer će biti realiziran na kraju sezone.

8.4.2011.
9:50
VOYO logo

Talijanski mediji pišu kako je dolazak Marka Livaje sigurna stvar, čeka se samo službena potvrda. Podsjetimo, mladi hrvatski napadač je početkom aktualne nogometne sezone odbio potpisati profesionalni ugovor s Hajdukom jer je već tada Inter bacio oko na njega, piše Dalmacija News.

Međutim u međuvremenu su se stvari zakomplicirale. Nakon debakla talijanske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, uveden je novi propis o smanjenju broja igrača izvan Europske unije koji nastupaju za klubove Serie A. Krenulo se zaobilaznim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja je prešao u švicarski Lugano, a tamo se zaposlila i cijela njegova obitelj – sve kako bi sinu omogućili registraciju u Europskoj uniji. Hajduk je u međuvremenu suspendirao igrača, što je nanijelo štetu i njemu i klubu.

Mladi hrvatski reprezentativac cijelu je jesen proveo na treninzima bez mogućnosti odigravanja službenih utakmica. Ipak, čini se da i tome dolazi kraj. Prema pisanju talijanskih medija, sud je odlučio da talentirani napadač sada može u redove Intera, a Hajduk će dobiti tek 180 tisuća eura odštete. Talijani ga opisuju kao jednog od najtalentiranijih hrvatskih napadača kojeg krasi izvrsna tehnika i njuh za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, mediji na Čizmi još pišu kako će Marko vrlo brzo dobiti i talijansko državljanstvo, te dodaju kako je on budućnost Intera i nasljednik Samuela Eto'oa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo