MLADI HAJDUKOV DEBITANT O SAVJETU KOJI MU JE NAJVIŠE POMOGAO NA POLJUDU: / 'Ovo je velik klub, s najboljim navijačima'

Image
Foto: Pixsell

Za Hajduk je u subotu debitirao mladi krilni napadač koji se osvrnuo na zanimljivu putanju svoje karijere

27.2.2019.
19:16
Pixsell
VOYO logo

Mladi Emir Sahiti zimus je potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom, a u subotnjoj utakmici protiv Gorice i debitirao je za splitsku momčad. Mladi krilni napadač osvrnuo se na dosadašnji put karijere i kako se snašao u Hajduku.

"Sve je u mojoj karijeri išlo nekako rano i brzo, sa 16 sam debitirao za Rabotnički, a godinu potom debitirao i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Zahvalan sam treneru Igoru Angelovskom koji je vjerovao u mene i rekao mi da igram bez pritiska", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poslušao sam savjet kapetana Juranovića'

"Angelovski me pozvao me na probu, šest mjeseci igrao sam za Hajduk B i opravdao očekivanja, pa sam nedavno potpisao i ugovor. Zadovoljan sam kako se sve skupa odvija, eto, već sam i debitirao, i sada želim izboriti što više minuta", dodao je.

"Nisam imao tremu, nema treme kod pravih profesionalaca, koncentriran si samo na teren i protivnika. Poslušao sam savjet kapetana Juranovića koji mi je rekao da igram bez pritiska, jer Hajduk je veliki klub, s najboljim navijačima... Rekao mi je: ''Igraj i uživaj'' i to je najbolji savjet", zaključio je Sahiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo