MLADA ZVIJEZDA REALA OTKRILA TAJNU IZ SVLAČIONICE: / 'Otkako sam mu to ispričao, Modrić me zove me sine, a ja njega tata'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski veznjak je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida

26.7.2020.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Urnebesnu anegdotu ispričala je mlada zvijezda Real Madrida. Naime, RodrygoGoes (19) ispričao je za vrijeme javljanja uživo na Twitteru što se dogodilo kada je LukiModriću ispričao da mu otac ima samo 35 godina koliko će u rujnu napuniti kapetan Vatrenih.

“Kad je to čuo nije mi vjerovao. Tada mi je rekao da ga trebam poštovati jer je dovoljno star da mi bude otac. Od tada me stalno zove sine, a ja njega tata”, ispričao je Rodrygo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je, inače, fantastičnim predstavama u završnici sezone opet postao jedna od glavnih priča u Španjolskoj.

"Uvijek govorim treneru da želim stalno igrati, da se osjećam bolje igrajući i da se ne volim odmarati. Trener to zna, ali ponekad želi rotirati igrače, jer imamo puno nogometaša koji igraju na jako visokoj razini. Stoga nas mora rotirati", izjavio je Modrić za televiziju Real Madrid TV na svečanoj ceremoniji povodom osvajanja naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida s ugovorom na još godinu dana, do 30.lipnja 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se ugodno igrajući, ne želim da mi se gleda DNI, nego ono što radim na terenu. Govoriti o godinama i tome... ne sviđa mi se", napomenuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo