MLADA MOMČAD DINAMA OSTVARILA PODVIG ZA PAMĆENJE: / Usred Engleske pao Tottenham

Image
Foto: Screenshot

Dinamova proljetna bajka se nastavlja

26.2.2019.
22:00
Screenshot
VOYO logo

Mlada U-23 momčad Dinama plasirala se u polufinale jakog Premier League International Cupa u Engleskoj. U utorak navečer pao je Tottenham u Stevenageu, gradu 44 kilometra južno od Londona, s 1-0 golom Marija Ćuže u 62. minuti.

Lopta je bila ubačena s lijeve strane, odbila se do Metkovca koji odlično, španerski, onako isprve zabija za veliko veselje igrača Dinama, urlik oduševljenja prolomio se stadionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu idu na Reading, bit će to još jedna teška utakmica za dinamovce. No, nakon ovakve pobjede samopouzdanja ne manjka...

Gol vrijedan polufinala, kao i čitavu utakmicu pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Ovom pobjedom Dinamova proljetna bajka se nastavlja. Nakon seniorskog sastava koji je preko češkog prvaka Viktorije izborio plasman u osminu finala Europske lige, sad su igrači u klubu koje struka prati za prvu momčad pokazali da mogu, znaju i da su i oni ti koji će razveseliti modri navijački puk.

Dinamo je cijelu utakmicu dominirao, a sjajne prilike promašili su Marin i Šipoš. Mlada i uzavrela plava krv proključala je u sudačkoj nadoknadi susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Gogić je startao nad suparnikom, nakon čega je došlo do naguravanja igrača obje momčadi. Sve je rezultiralo crvenim kartonima za Čalušića i Eyomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo