MLADA HRVATSKA ZVIJEZDA SE PRIBOJAVA TURAKA: / 'Morat ćemo se pošteno namučiti da bismo ih pobijedili'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se proslavila u prvoj testnoj utakmici za Europsko prvenstvo.

31.5.2016.
12:31
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

U subotu Hrvatska na Rujevici dočekuje slabašni San Marino u posljednjoj utakmici prije Eura. Kad već suparnik nije na visokoj razini, prilika je to da naši nogometaši barem obave pucački trening i eventualnom uvjerljivom pobjedom napune vlastito samopouzdanje. No, za takvo što će morati odigrati znatno bolje nego protiv Moldavije.

'Izgledat ćemo bolje'

"Još smo u fazi priprema, poslije će sve još bolje izgledati jer ćemo biti svježiji. Zasad sve ide po planu. Igra protiv Moldavije nije bila loša, jedino smo podbacili u realizaciji. Trebali smo zabiti više", prenosi Pjacinu izjavu internetska stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak je, inače, i dan kada izbornik Ante Čačić mora objaviti konačan popis igrača koji će putovati u Francusku. Pjaca, dakako, nije sporan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, trojica moraju otpasti premda bi nam svima bilo drago da baš svi mogu ostati, svi su zaslužili biti ovdje na pripremama i otići na EP. No, pravila su jasna", dodao je Pjaca.

'Važno je otvoriti pobjedom'

Mladi se Dinamov nogometaš osvrnuo i na prvu utakmicu koja njega i suigrače očekuje na Euru. Hrvatska će otvoriti natjecanje 12. lipnja na Parku prinčeva protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turska je vrlo težak protivnik, a to nam je vrlo važna utakmica. Naime, uvijek je važno otvoriti natjecanje pobjedom, tada je sve lakše. Ipak, morat ćemo se pošteno namučiti da bismo ih svladali", najavio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo