MILJENIK NIKE KOVAČA ODUŠEVIO NIJEMCE: /

'Hrvat je na granici između genijalnosti i ludosti'

Image
Foto: AFP

Krilni napadač ozlijedio se proteklog vikenda i neće ga biti mjesec dana.

3.4.2018.
10:30
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i napadač Eintrachta Ante Rebić provest će izvan terena mjesec dana zbog ozljede zadobivene na nedjeljnoj utakmici kod Werdera. Rebić se ozlijedio u 38. minuti susreta u Bremenu, a naknadnim pregledom ustanovljena je ruptura mišića lista potkoljenice zbog koje će morati pauzirati četiri tjedna.

Napadač je ove sezone, inače u dobroj formi što je potvrdio i njegov povratak u reprezentaciju. Igre u dresu Eintrachta nisu prošle nezapaženo i u njemačkim medijima. A portal DeichStube donio je presjek dosadašnjeg dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Rebić: između genijalnosti i ludosti", naslov je teksta u kojem se na početku ističe posebna veza nogometaša i trenera Nike Kovača.

Tri puta bio mu je trener - u mladoj reprezentaciji, u reprezentaciji i sada u Eintrachtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radio je ludosti i znao me izluđivati. Morao sam mu tu i tamo očitati lekciju", riječi su bivšeg izbornika.

Nijemci potom ističu da je plakao je samo jednom poslije nogometne utakmice. Lani nakon poraza u finalu Kupa od Borussije", navode i citiraju ga: 'Obično ne pokazujem emocije na terenu. Samo kad sam ljutiti, ali u Berlinu je bilo jako teško'.

Rebić je u pet godina promijenio pet klubova. U ljeto 2013. napustio je Split i otišao u Fiorentinu. Godinu dana potom otišao je na posudbu u Leipzig, a 2016. na pola godine u Veronu a onda u Frankfurt. Sada već drugu sezonu nastupa u dresu njemačkog kluba. Zabio je sedam golova u 25 utakmica i drugi je strijelac kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek morate držati oko na Rebiću!", poručuju Nijemci.

Za kraj napominju da je upisao 14 reprezentativnih nastupa te da je na tri utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu ušao s klupe. U posljednjoj, protiv Meksika, zaradio je crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo