Nema rasprodaje /

Milijuni 'napadaju' Gradski vrt: Osječani odbili višemilijunske ponude za dva igrača

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek je donedavno imao praznu blagajnu, a sada odbija veliki novac

14.1.2019.
11:33
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Odlazak Harisa Hajradinovića trebao bi ostati jedini važan odlazak iz Gradskog vrta ove zime.

Osječani su na njemu, nagađa se, dobili dva i pol miliijuna eura, a sada će se morati obraniti od milijuna koji ih napadaju. To su za dva igrača posljednjih dana i učinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad kažem da nam treba kontinuitet transfera, onda u prvom redu mislim na činjenicu da nas i oni čine ozbiljnim klubom. U Europi i svijetu i najveći klubovi često su podložni odlascima i dolascima igrača. No, ti se poslovi moraju raditi odmjereno. S pravim balansom između želja i mogućnosti", rekao je predsjednik Ivan Meštrović, prenio je SN, pa otkrio.

"Odbio sam u posljednjih 48 sati višemilijunskeponude za dvojicu naših igrača. Jasno, govorimo o eurima. Postigli smo ono što smo najavili i kazali da želimo postići ono što još netko prije tri godine ni sanjao nije, da naši igrači ako odlaze i ako realiziramo transfere, oni imaju milijunske iznose."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Meštrović otkrio o kojim se igračima radi, ali eliminacijom vrijednosti dolazi se do užeg kruga imena: Mile Škorić, Petar Bočkaj, Robert Mudražija, Marko Malenica, Ezekiel Henty, Alen Grgić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo