Milijarder napokon shvatio da mu treba Luka Modrić?

Britanski The Sun otkriva da je vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odobrio novo bogatstvo za ljetni šoping, a na njegovom popisu želja nalazi se i hrvatski veznjak.

3.5.2011.
14:02
VOYO logo

Iako je Manchester United porazom kod Arsenala unio dramu u završnicu Premiershipa te Chelseaju ostavio šansu da obrani naslov prvaka Engleske (u nedjelju je njihov obračun na Old Traffordu), vlasnik tog londonskog kluba Roman Abramovič je navodno jako nezadovoljan načinom igre momčadi Carla Ancelottija te je pripremio novac za igrače koji će na Stamford Bridge donijeti promjene i napredak.

The Sun tvrdi da je Abramovič odobrio oko 90 milijuna eura za kupovinu i izvršnom direktoru Ronu Gourlayju zapovijedio da napravi 'popis za šoping', a prioriteti su mu kreativni veznjak, krilo te čvrsti i pouzdani branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je jednom bio igrač utakmice protiv Chelseaja te je Abramoviču 'zapeo za oko'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tim pozicijama 'pravo prednosti' imaju Cesc Fabregas, Gareth Bale i Gregory van der Wiel, dok bi drugi 'pick na draftu' na poziciji veznjaka, u slučaju Arsenalove odbijenice, trebao biti Luka Modrić.

Menadžer SpursaHarry Redknapp već je puno puto spomenuo kako Modrića neće prodati niti za 100 milijuna eura, no prijelazni rokovi znaju biti prepuni iznenađenja, pogotovo kad novčanik drži Roman Abramovič koji je u siječnju potrošio 80 milijuna eura na Fernanda Torresa i Davida Luiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104290494006 arti-201104130636006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo