'MILAN JE ZBOG MANDŽUKIĆA SPREMAN NA IZNIMKU': / Ugledna Gazzetta ima zanimljivo objašnjenje zašto 'rossoneri' dovode Hrvata

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mnogi se, isto tako, pitaju kako to da Milan, vodeća momčad Serie A, potpisuje 34-godišnjeg Hrvata

18.1.2021.
19:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Mandžukić, na korak je od potpisa za trenutno vodeći sastav talijanskog prvenstva, Milan. Hrvat je u ponedjeljak prošao liječnički pregled, ali kako javljaju neki talijanski mediji ipak neće istoga dana potpisati ugovor.

Prema informacijama iz talijanskih medija Mandžukić će potpisati šestomjesečni ugovor, a njegov boravak na San Siru automatski će se produžiti za još jednu sezonu ako Milan izbori plasman u Ligu prvaka, ali posao će se realizirati tek u utorak jer je njegov agent trenutno u Cagliariju i Mario je će, kako javljaju talijanski mediji, pričekati njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se, isto tako, pitaju kako to da Milan, vodeća momčad Serie A, potpisuje 34-godišnjeg Hrvata, a u napadu već ima Zlatana Ibrahimovića koji je već zagazio u 40. godinu života. Ugledna Gazzetta dello Sport ima zanimljivo objašnjenje zašto baš Mandžukić, a netko mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto su ga uzeli?

"Ako izuzmemo opravdane sumnje u produktivnost zbog dugog neigranja, Mandžukićeve brojke govore same za sebe. 23 trofeja i 233 gola. Ibra dodaje 31 trofej uz 541 gol. To su goleme brojke", piše Gazzetta.

Gazzetta tvrdi kako je Milan dovođenjem prvo Zlatana, a sada i Mandžukića zapravo napravio iznimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić će biti alter ego Ibrahimoviću u Milanu, još jedna opcija za kontroliranje svlačionice. Zajedno imaju 73 godine, a Milan računa na Mandžukićevu fleksibilnost, koju je pokazao u Juventusu. Milan je tako dobio još jednu alternativnu opciju u napadu i pokazao da ne računaju samo na mlade igrače, što je uglavnom bio slučaj otkako je CEO kluba postao Ivan Gazidis. Spremni su napraviti iznimku kada govorimo o iskusnoj kombinaciji kvalitete i vođenja ekipe. Ibra i Mandžukić zadovoljavaju takav kriterij", navodi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo