MIJATOVIĆ OTKRIO ŠTO MU JE MODRIĆ REKAO UOČI RUSIJE: / 'Bilo mi je neobično da to kaže. To je veliki misterij'

Image
Foto: AFP

Poručio je da bi o njemu trebalo snimiti film

18.6.2020.
12:27
AFP
VOYO logo

Legendarni crnogorski nogometaš PredragMijatović, čiju je karijeru ponajviše obilježio pogodak protiv Juventusa u finalu Lige prvaka 1998. godine kada je Real Madrid stigao do prvog europskog naslova nakon 32 godine, otkrio je u razgovoru za 24 sata što mu je LukaModrić rekao prije Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su Vatreni uzeli srebro.

“Sjećam se razgovora s njime kod kuće uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji. Rekao mi je: "Na ovom prvenstvu mogu biti najbolji na svijetu". Bilo mi je neobično da to kaže s obzirom na igrače poput Neymara i Messija koji su trebali biti tamo, no on je samo odgovorio "Bit ću najbolji". I tako je bilo. To je veliki misterij. Premda je nedavno izašla knjiga, mislim da bi on nakon svega ovoga, kada završi trebao napisati jednu knjigu ili bi se trebao snimiti film o njemu. Nevjerojatan je”, rekao je Mijatović, inače Lukin susjed u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric kisses the trophy after receiving the 2018 Men's Ballon d'Or award for best player of the year during the 2018 Ballon d'Or award ceremony at the Grand Palais in Paris on December 3, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Dodao je i kako je uvjeren da će Modrić ostati na Santiago Bernabeu i iduće sezone te odraditi ugovor do kraja. Također, ovim putem je otkrio da ga je postojao konkretan Interes Intera za njega, a što se tiče Milana da je bilo više riječ o razgovoru.

Isto tako poručio je da je Modrić ostavio puno dublji trag u Realu od njega i Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo