iznenadio na presici / Mihajlović novinarima: 'Teško je raditi od jutra do mraka i nemati za račune, mi nogometaši možemo biti sretni!'

Image

Mihajloviću je nakon utakmice postavljeno pitanje je li 22-godišnjem Marcu Benassiju teško nositi kapetansku vrpcu s obzirom na godine, a njegov odgovor iznenadio je sve

5.10.2016.
14:38
VOYO logo

Trener talijanskog prvoligaša Torina Siniša Mihajlović dospio je na naslovnice talijanskih medija svojim nastupom na presici nakon utakmice protiv Fiorentine, koju je njegova momčad pobijedila sa 2-1.

Mihajloviću je nakon utakmice postavljeno pitanje je li 22-godišnjem Marcu Benassiju teško nositi kapetansku vrpcu s obzirom na godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlovićev odgovor iznenadio je novinare. 

"Znate što je teško? Teško je kad morate ustati svakoga dana u četiri sata ujutro, pa radite od jutra do mraka, i ne znate kada ćete se vratiti kući, a i dalje nemate dovoljno novca da platite račune na kraju mjeseca. Eto, to je teško. A nositi kapetansku traku mora biti zadovoljstvo i ponos za svakog igrača. Benassi je sretan čovjek, kao i svi mi koji se bavimo nogometom na ovoj razini", izjavio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo