MESSIJEVA MAJSTORIJA U STILU RONALDINHA BACILA NAVIJAČE U TRANS: /

Pogledajte što je Argentinac napravio

Image
Foto: Screenshot

Sjano je dodao za Fatija, šteta što ovaj nije zabio

9.6.2020.
13:31
Screenshot
VOYO logo

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa nogometna sezona u Španjolskoj nastavlja se ovog četvrtka obračunom Seville i Betisa. Dvije vodeće momčadi prvenstva, Barcelona i Real Madrid, na teren će u subotu, odnosno u nedjelju.

Katalonci bježe Madriđanima samo dva boda i jasno je da će borba za naslov biti uzbudljiva do samog kraja. Barci će na tom putu biit najvažnije da se Lionel Messi oporavio od ozljede pa će biti spreman za subotnje gostovanje na Mallorci. Potvrdio je to i na treningu kada je jednom potezom oduševio sve nogometne zaljubljenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se i Suarez

"Messi nije jedini u momčadi koji ima problema s ozljedom. Svi su imali problema s bolovima u mišićima otkako smo se vratili na teren nakon prekida. Njegova je ozljeda manja i pod kontrolom je. On je dobro i neće imati problema u subotu ", izjavio je Quique Setien za Movistar.

Osim Messija, Setien je najavio još jednu dobru vijest za navijače Barcelone. Naime, nakon siječanjske operacije na desnom koljenu, 33-godišnji Urugvajac Luis Suarez također je dobio zeleno svjetlo za nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo