MESSI, STO CEKAS: / Rakitic je stigao na Twitter!

Ivan Rakitic u petak popodne je otvorio profil na drustvenoj mrezi Twitter, a u samo nekoliko sati sakupio je 50.000 pratitelja .

13.3.2015.
20:23
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac nije mogao odoljeti carima Twittera. Rakitic ima novi profil, uz Instagram i Facebook, nasao je jos jedan medij za komunikaciju s navijacima.

Barcelonin veznjak objavio je fotografiju sa suprugom prije odlaska u teretanu, a tamo je naisao i na Lea Messija. Nas nogometas odmah je sakupio veliki broj pratitelja, tako da kroz koji mjesec bi mogao skinuti s trona i Marija Mandzukica kojeg prati vise od pola milijuna navijaca (594.000). Od hrvatskih nogometasa, na Twitteru su najaktivniji Eduardo, Danijel Subasic i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljive poruke od 140 znakova medu hrvatskim sportasima definitivno salje Ivo Karlovic, a ukoliko vas zanima tko su tri najpopularnija sportasa na Twitteru, to su redom Cristiano Ronaldo (34 milijuna), Kaka (22 milijuna) i LeBron James (19.6 milijuna). Zanimljivo, Lionel Messi jedan od rijetkih nogometnih velemajstora koji odlijeva Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo