MESSI ŠOKIRAO MODRIĆA I DRUŠTVO: / Procurila prva reakcije Realove svlačionice na vijest godine: 'Nisu vjerovali da se to događa'

Image

U dresu Barcelone osvojio je čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka

28.8.2020.
11:43
VOYO logo

Poruka LionelaMessija vodstvu Barcelone kako u ovom prijaznom roku želi napustiti Camp Nou šokirala je, piše ESPN, i svlačionicu Real Madrida. Pozivajući se na izvore bliske klubu poznati portal navodi da su u trenutku kada su pročitali što se događa krenuli mahnito slati poruke u WhatsApp grupu.

Image
BARCELONA JE POTPUNO IZGUBILA KOMPAS: /

Cijeli svijet se čudi onome što je njen predsjednik sada pokušao napraviti

Image
BARCELONA JE POTPUNO IZGUBILA KOMPAS: /

Cijeli svijet se čudi onome što je njen predsjednik sada pokušao napraviti

Navodno igrači nisu mogli vjerovati da je to istina kad se pojavila informacija. Čak i dan poslije govorili su da im je teško povjerovati da će Messi nakon 20 godina napustiti klub. ESPN podsjeća da niti jedan član Realove svlačionice nije odigrao El Clasico u kojem je Barca bila bez Messija. Argentinac je najbolji strijelac španjolskog derbija s 26 pogodaka, od kojih je 18 postigao u njihovim prvenstvenim ogledima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj portal istuče kako su Madriđani isto tako bili šokirani načinom i trenutkom u kojem Messi forsira transfer. A to je desetak dana nakon poraza od Bayerna od 8:2.

Image
Foto: AFP

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2L) hugs Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

U Barcelona se, inače, još uvijek nadaju da će Argentinac ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša je želja graditi momčad oko najboljeg nogometaša svijeta. Želimo novi pobjednički ciklus koji bi vodio najbolji u povijesti nogomet,. Barcelona i Leo su kao brak, gdje obje strane međusobno daju tako mnogo. Mislim da je budućnost pozitivna. Optimist sam”, rekao je prije nekoliko dana sportski direktor Barce Ramon Planes.

Messi je u dresu Barcelone osvojio čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka. Klupski je rekorder sa 669 golova, dok je po broju nastupa na drugom mjestu sa 731 utakmicom, 36 manje od Xavija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo