VIDEO / Messi poludio na Ramosa na treningu PSG-a: Španjolac je zaboravio da više nisu rivali...

Image

Leo Messi i Sergio Ramos šesnaest su godina igrali međusobno u najvećoj nogometnoj utakmici na svijetu, El Clasicu između Reala i Barcelone.

26.7.2022.
18:07
VOYO logo

Paris Saint-Germain zadržao je jezgru momčadi na okupu i ulaze u iduću sezonu spuštenih glava, umjerenog ega, ali i s visokim očekivanjima.

Ekipa koja je prošla sezone bila krcata vrhunskim igračima, kao i ubojitom napadačkom trojkom, nije uspjela ostvariti najveće ambicije. Zapravo, PSG nije samo ostao bez Lige prvaka, već zapravo, osvajanju iste nije bio niti blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali su prednost od 2-0 protiv Real Madrida, samo da bi Kraljevski klub sve to okrenuo u jednom poluvremenu i prošao u četvrtfinale. Ipak, Kylian Mbappe je produžio ugovor, Leo Messi i Neymar su ostali u klubu, a od bitnih karika otišao je jedino trener Maurizio Pochettino.

Image
Image

Sukob na treningu

Leo Messi i Sergio Ramos šesnaest su godina igrali međusobno u najvećoj nogometnoj utakmici na svijetu, El Clasicu između Reala i Barcelone. Bili su kapetani i apsoloutne legende svojih klubova, ali situacija se prošlo ljeto zakomplicirala za obojicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od rivala su postali suigrači u PSG-u, a na Twitteru se pojavila zanimljiva snimka s treninga tijekom predsezonskih priprema. Igrao se nogomet na manjem terenu, a Messi je driblingom išao proći pored Ramosa.

Image
TRANSFER SAGA /

Guardiola demantirao dovođenje Neymara: 'To su pogrešne informacije'

Španjolski stoper je ispružio nogu i time udario Messija, koji nije bio oduševljen ovim potezom. Ramos se kasnije pokušao ispričati, ali Messi nije bio previše zainteresiran za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo