MESSI ODLUČIO REĆI SVE O PRIČAMA KAKO ĆE OTIĆI IZ BARCELONE: / 'Imao sam uvijek tu opciju, javilo se dosta klubova koji me mogu i žele kupiti'

Image
Foto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia

Prokomentirao je argentinski čarobnjak i odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida

25.2.2020.
14:46
SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia
VOYO logo

Pred oslabljenom je Barcelonom jako težak raspored. Liga prvaka već večeras, a El Clasico u nedjelju. Na sve probleme koje u posljednje vrijeme ima klub takav raspored ne dolazi baš u pravo vrijeme, ali bit će zanimljivo gledati kako će se igrači katalonskog kluba snaći.

Lionel Messi već je godinama centralna figura Barcelonine igre, a u posljednje vrijeme našao se u centru pažnje, najviše zbog mogućnosti njegovog besplatnog odlaska koja se spominjala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam imao tu opciju. Imao sam puno prilika napustiti klub. Našlo se mnogo klubova koji su me bili voljni platiti. Ali nikad nisam razmišljao otići odavde pa ni sad. Želim ostati i osvojiti Ligu prvaka i La Ligu. Ako klub to želi, ja s tim nemam problema“, rekao je Messi u intervjuu za Mundo Deportivo.

Image
RAKITIĆ UOČI VELIKE UTAKMICE DOBIO POKLON OD LEGENDE KAUBOJA: /

Prekrasna gesta oduševila Vatrenog: 'Hvala ti, kralju!'

Image
RAKITIĆ UOČI VELIKE UTAKMICE DOBIO POKLON OD LEGENDE KAUBOJA: /

Prekrasna gesta oduševila Vatrenog: 'Hvala ti, kralju!'

Kritike za Abidala

Messi je bio direktan prema kritikama tehničkog tajnika Erica Abidala koji je kritizirao momčad Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što je Abidalu bilo na umu, ali sam odgovorio jer sam se osjećao napadnuto. Rekao je da igrači kontrolitaju dolaske i odlaske trenera. Pogotovo je pričao o meni da ja imam veliku moć donošenja takvih odluka. Staviti igrače u fokus kod otkaza trenera je ludo. Tehnički direktor je taj koji donosi odluke", rekao je Messi.

Prokomentirao je argentinski čarobnjak i odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jasno što će se tu dogoditi. Cristiano im ne donosi samo golove, već i puno drugih stvari. Normalno je da se osjeti izostanak igrača koji zabija 50 golova po sezoni“, rekao je Messi pa se osvrnuo na mogući povratak Luisa Suareza za kojeg se zbog ozljede ne zna hoće li nastupiti ove sezone u još kojoj utakmici.

"On se ludo želi vratiti, ali ne mogu vam sa sigurnošću reći. Vidjet ćemo. Moramo biti strpljivi i nadati se. On je jako važan igrač za nas“, rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Argentina striker Lionel Messi (R) shakes hands with Portugal's striker Cristiano Ronaldo (L) ahead of kick off of the international friendly football match between the Argentina and Portugal at Old Trafford in Manchester on November 18, 2014. AFP PHOTO / PAUL ELLIS / AFP PHOTO / PAUL ELLIS

'Volio bih da se Neymar vrati'

Pričao je najbolji igrač Barcelone i o mogućem povratku Neymara u Barcelonu

"Rekao sam to mnogo puta. Želim da se on vrati u Barcelonu jer je jedan od najboljih igrača na svijetu. uvijek se htio vratiti, ali najprije se mora ispričati navijačima. S time sve treba krenuti“, bio je kratak i jasan Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo