MESSI ODGOVORIO NA RONALDOV POZIV U ITALIJU: / Prokomentirao i svoj loš plasman u izboru za Zlatnu loptu

Image
Foto: AFP

Najbolji igrač svijeta Lionel Messi osvrnuo se na rivalstvo s Ronaldom i izbor za Zlatnu loptu

27.12.2018.
9:34
AFP
VOYO logo

Lionel Messi još jednom je prvi dio sezone završio kao uvjerljivo najbolji igrač Europe. Barcelonin kapetan trenutačno je najbolji strijelac, asistent i dribler liga petice, a njegova Barcelona na vrhu je Primere. Međutim, Argentinin neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji značio je da je Messi završio tek peti u izboru za Zlatnu loptu France Footballa, koju je u konačnici osvojio Luka Modrić.

"Vidio sam kandidate za Ballon d'Or i odmah sam znao da neću biti u konkurenciji za sam vrh", rekao je Argentinac u intervjuu za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje rivalstvo s Cristianom (Ronaldom) bilo je prije svega zdravo i normalno, a to je pružalo i gledateljima mnogo zadovoljstva i ljepote", dodao je Messi pa se osvrnuo na Ronaldov izazov da dođe u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Meni ne treba promjena'

"Ronaldov poziv da dođem u Italiju? Meni ne treba promjena. U najboljoj sam momčadi svijeta, a svake godine imam nove izazove. Ne moram mijenjati momčadi ili lige, ovo je moj dom i to će i ostati", komentirao je Messi Ronaldov poziv da mu se pridruži u Serie A.

"Volim nogomet, ali meni je obitelj sve", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo