MESSI IM NIJE NAJDRAŽI: / Tajno glasovanje otkrilo je kako diše Barçina svlačionica!

Image
Foto: AFP

Andresa Iniestu su suigrači tajnim glasovanjem izabrali za novog kapetana Barcelone, a Lea Messija za njegovog prvog zamjenika, objavio je europski prvak na svom službenom internetskom portalu.

4.8.2015.
15:28
AFP
VOYO logo

Osim glavnog kapetana i prvog zamjenika, igrači su među sobom izabrali još dvojicu zamjenika, Sergija Busquetsa i Javiera Mascherana.

Iniesta već 14. sezonu u Barceloni

Iako se možda očekivalo da će kapetansku traku preuzeti njihov najbolji nogometaš Messi, igrači su se odlučili za Iniestu kojemu je ovaj izbor mogao biti mala osobna pobjeda nad Argentincem. Iniesta je prije pet godina svojim pogotkom donio Španjolskoj naslov svjetskog prvaka u JAR-u. Te 2010. godine, možda i nepravedno, zaobiđen u dodjeli Zlatne lopte, koja je pripala Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je Iniesta dobio prednost. Igrač je s najdužim stažem na Camp Nou te je možda i logično da upravo on naslijedi dosadašnjeg kapetana Xavija Hernandeza koji je napustio Barcelonu po završetku prošle sezone.

Messi zabio 56 golova u 56 utakmica

Iniesta ulazi u svoju 14. sezonu s prvom momčadi, a prošle je sezone u 41 nastupu postigao tri pogotka. Njegov prvi zamjenik Leo Messi već je 12. sezonu u dresu Barcelone, a u svojoj 11. sezoni je u pohodima na trostruku krunu u 56 utakmica ugradio 56 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultate igračkog glasovanja još mora potvrditi stručni stožer, ali za očekivati je da se Luis Enrique i njegovi suradnici neće protiviti ovom izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo