MESSI I VRATAR SPASILI JEDNU OD NAJGORIH ARGENTINA IKAD: / Zvijezda Barce poslala upozorenje suigračima

Image
Foto: Profimedia

Jdan od najboljih igrača u povijesti svjestan je da danas nema lakih suparnika

20.6.2019.
8:23
Profimedia
VOYO logo

LionelMessi i društvo niti u drugom nastupu na Copa Americi nisu uspjeli doći do pobjede. U prvom kolu izgubili su od Kolumbija, a sada se jedva izbjegli novi poraz od Paragvaja.

Richard Sanchez donio je vodstvo Paragvajcima u 37. minuti. Messi je izjednačio dvadeset minuta kasnije iz penala. Sudac je pokazao na bijelu točku tek nakon konzultacije VAR-a. Lopta je u 16-ercu pogodila Ivana Pirisa u ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao im najviše golova

Bio je to Messijev peti pogodak Paragvajcima u karijeri te je upravo toj reprezentaciji dao najviše pogodaka.

U 62. minuti sudac je opet pokazao na bijelu točku. Ovog puta za Paragvaj. No, vratar FrancoArmani obranio je udarac DerlisaGonzalesa i spasio Argentince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da neće biti lako na Copa Americi. Venezuela je zakomplicirala situaciju Brazilu. Danas se više nikoga ne može unaprijed proglasiti favoritom. Morate se pokazati na travnjaku kako bi došli do rezultata. Bilo bi previše da ispadnemo, osobito u ovom sustavu u kojem praktički tri reprezentacije idu dalje iz skupine. Sad moramo igrati na život ili smrt, a svi u svlačionici su maksimalno ozbiljno shvatili situaciju", poručio je Messi poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sreće što smo još živi, to nam daje iluziju da se borimo i pobijedimo protiv Katarana", rekao je nakon utakmice argentinski izbornik Lionel Scaloni

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo