MESSI I SUAREZ SLOMILI VILLARREAL: / Barcelona se probudila i vratila na pobjedničke staze, a to je loša vijest za konkurenciju u La Ligi

Image
Foto: AFP

Nova pobjeda Barcelone u španjolskom nogometnom prvenstvu

10.12.2017.
22:59
AFP
VOYO logo

Golovima Luisa Suareza i Lionela Messija Barcelona je upisala dvanaestu pobjedu u 15. kolu španjolskog nogometnog prvenstva, ali i prvu nakon dva vezana remija. Na gostovanju kod Villarreala bilo je 2-0 za vodeću momčad La Lige.

Domaćin se uspijevao obraniti naletima Barceloninih nogometaša sve do 60. minute susreta kada je utakmica dobila zaokret u vidu isključenja Danija Rabe zbog oštrog prekršaja nad Sergiom Busquetsom. Desetak minuta nakon toga, točnije u 71,. zabio je Luis Suarez za 1-0, a sve je bilo riješeno u 83. kada gol postiže i Lionel Messi. Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu koja je dvaput pogađala i okvir gola (Gerard Pique u četvrtoj minuti, Suarez u 67.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je Messi ovim golom stigao do brojke od 49 koliko ih je postigao u 2017. godini - što je brojka kojom nadmašuje sve igrače najjačih pet europskih liga - i da je Barcelona stigla do jubilarne 50. pobjede u utakmicama u kojima su Suarez i Messi obojica bili strijelci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sada ima pet bodova više u odnosu na drugoplasiranu Valenciju, šest ispred Atletica i osam ispred Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo