Potez kojem plješću svi normalni: 'To ćemo napraviti i protiv Barçe ili Reala'

4.1.2013.
10:04
VOYO logo

Podsjetimo, prijateljska utakmica nogometaša Milana protiv četvrtoligaša Pro Patrije prekinuta je nakon 25 minuta pri rezultatu 0:0 zbog rasističkih ispada domaćih navijača u Busto Arsiziju.

Pristalice domaćeg niželigaša konstantno su vrijeđali trojicu tamnoputih igrača Milana - Kevin-Princea Boatenga, M'Bayea Nianga i Sulleyja Muntarija. U jednom je trenutku Boateng izgubio živce, uzeo je loptu, napucao je na tribinu s izgrednicima, skinuo dres i napustio teren, a kapetan Milana Massimo Ambrosini je 'pokupio' suigrače i odveo ih u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš kapetan je učinio pravu stvar time što je odveo momčad s terena. Ovako nešto nikada nisam vidio u Francuskoj. To ćemo napraviti i u Serie A ili Ligi prvaka, čak i protiv Barcelone ili Reala", poručio je Niang, dok je potezu nogometaša Milana zapljeskao i Cesare Prandelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo umorni od ovakvih ispada. Mislim da svi zajedno možemo pokvariti planove ljudima koji zbog ovakvih gluposti dolaze na utakmice", izjavio je Prandelli, a Nigel de Jong preko Twittera poručio.

"Sjajna gesta mojih suigrača koji su podržali Boatenga i napustili travnjak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo