MBAPPE JE OČITO IZABRAO KLUB BUDUĆNOSTI: / Da je htio doći kod Messija ovo bi drugačije formulirao, slavlje u redovima rivala

Image
Foto: AFP

Čini se da je odlučio

9.4.2019.
17:09
AFP
VOYO logo

Zvijezda Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe, 20-godišnje čudo od napadača ugovorno vezano za pariški klub do ljeta 2022., igrač je oko kojeg će se i ovog ljeta dizati velika prašina i kojeg će se kroz medije seliti i više no što se to već sad radi. A seli ga se gotovo svakodnevno.

Barcelona i Real Madrid pritom se najčešće spominju kao moguća buduća odredišta igrača čiji je početak karijere blistav i okrunjen nizom trofeja. Na tim adresama bi svjetski prvak svoju količinu naslova dodatno podigao, a jedna njegova izjava daje naslutiti kojem je klubu bliži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zizou kao uzor

Zapravo, on nije spomenuo niti Real niti Barcelonu, ali je dao svoje viđenje majstorstva sunarodnjaka koji upravlja momčadi madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zizou je jedini igrač koji je mene impresionirao poput Pelea", izjavio je.

Da je Barcelona opcija kojoj je bliži onda bi vjerojatno umjesto Zidaneova imena spomenuo ono Lionela Messija. Ovako se čini da je strijelac 54 gola u 82 utakmice za PSG odlučio kamo će kad krene graditi karijeru izvan kluba čiji je danas igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A navodno su u Madridu pripremili 280 milijuna eura da stigne do čovjeka koji ga je impresionirao poput Pelea...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo