BOMBA IZ SLOVENIJE / Matjaž Kek preuzima Dinamo, a Deželu slavni Hrvat kojeg obožavaju u Beogradu?

Image
Foto: Profimedia

Matjaž Kek napušta Sloveniju i preuzima Dinamo, Prosinečki sjeda na klupu reprezentacije Dežele?

18.11.2021.
20:09
Profimedia
VOYO logo

Na pomolu su važne promjene u Dinamu i na klupi Slovenije, barem ako ćemo vjerovati današnjem pisanju slovenskog SportKluba, koji je objavio tekst u kojem stoji da bi Matjaž Kek mogao iz Slovenije otići u Dinamo, ali i navodi da bi ga na klupi reprezentacije Dežele mogao zamijeniti legendarni bivši hrvatski nogometaš Robert Prosinečki. Nije to prvi put da se priča zakotrljala oko Keka i Dinama.

Keka jako cijene u Maksimiru

Opće je poznato kako Kek ima ugled u maksimirskim odajama, vrlo je cijenjen i Dinamo ga je već ranije htio dovesti, ali ništa od toga nije bilo. No, po prvi put se Prosinečki spominje kao izbornik Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POSLJEDNJI NOGOMETNI ROMANTIČAR /

'Niti više pijem, niti igram. Pušenje nisam smanjio. Nego, da vam sad nešto objasnim o ta naša dva velika talenta'

Image
POSLJEDNJI NOGOMETNI ROMANTIČAR /

'Niti više pijem, niti igram. Pušenje nisam smanjio. Nego, da vam sad nešto objasnim o ta naša dva velika talenta'

Prosinečki: 'Nitko me nije zvao iz slovenskog saveza'

Tim povodom, slovenski kolege nazvali su Prosinečkog za komentar, a on im je poručio da ga zasad nitko iz slovenskog nogometnog saveza nije kontaktirao te da, koliko on zna, Slovenija ima izbornika.

Osim toga, isti medij piše da su iz vrha slovenskog nogometa opovrgnuli mogućnost da Prosinečki naslijedi Keka koji je i dalje prvi izbor tamošnjeg nogometnog saveza. Međutim, oko mogućeg Kekovog odlaska nema preciznog odgovora. Slovenci pišu da je i dalje vjerojatnije da će ostati nego da će otići, ali i da je priča jako komplicirana pa nijedan ishod ne bi bio iznenađenje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavan i u Zagrebu i u Beogradu

Mi smo u srijedu ujutro razgovarali s Robertom Prosinečkim, malo o njemu, Vatrenima, Gvardiolu, Majeru, Srbiji i Piksiju, kao i BiH te Sjevernoj Makedoniji.

Inače, Prosinečki je jedan od najboljih i najomiljenijih hrvatskih nogometaša ikad koji je heroj i u Zagrebu i u Beogradu. U Beogradu čak možda i više, jer je sa Crvenom Zvezdom 1991. osvojio naslov prvaka Europe, tadašnji Kup prvaka. Kad nekom poznavatelju nogometnih zbivanja, ljubitelju najvažnije sporedne stvari na svijetu spomeneš Roberta Prosinečkog, mnogi će uzdahnuti i reći "ma on je bio broj 1".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražim trenutno neki posao, nadam se da ću sad uskoro nešto i naći, doći, u nekim sam razgovorima", kazao nam je veliki Žuti u uvodu intervjua. Što je još rekao pročitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo