Oko sokolovo objasnilo zašto će Šimunić nadrapati kao nikad u životu!

Hrvatski nogometni reprezentativci Mario Mandžukić i Joe Šimunić danas čekaju kaznu FIFA-e koja će odlučiti o njihovoj sudbini na Svjetskom prvenstvu.

12.12.2013.
8:01
VOYO logo

Nogometna Hrvatska sa strepnjom očekuje kazne za Marija Mandžukića i Joea Šimunića. Što možemo očekivati? Hoćemo li biti bez dvojice važnih igrača na SP-u? Od jedne do tri utakmice kazne Mandžukiću, a mislim da će dobiti tri. A za Šimunića ne znam hoće li ga kazniti vremenski ili većim brojem utakmica. Svakako više od tri, četiri. Ma sigurno.

Znači, mislite da se Šimunić neće izvući bez kazne kako su se neki proteklih dana nadali. Po meni neće moći proći bez kazne jer digla se toliko hajka i jednostavno će netko trebati biti 'pedro'. Tu dileme nema. Ta gesta na kraju utakmice jednostavno nije bila primjerena. Ja sam kao sudac uvijek sudac. On kao igrač isto tako. Svatko odgovara za svoje postupke. Sad, kazati da je on to radio izvan terena nema smisla, igrač je bio na terenu i to odmah poslije završetka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnite malo tu mogućnost vremenske kazne. To bi moglo biti pet, šest mjeseci suspenzije, ali prije mislim da će biti kažnjen po broju utakmica, jer vremenski i ako ga kazne s pet, šest mjeseci ne igra nikakvu ulogu. Igrat će se samo prijateljske utakmice i onda bi mogao igrati na SP-u. Ali može se i to dogoditi. Sve ovisi što je napisano u delegatskom izvješću i kako će to vidjeti disciplinci. Ali moram reći i ovo. Danas ne možete sakriti ništa, u ovo doba moderne tehnologije. Oni su dobili snimku, otvoren je postupak, imali su dovoljno vremena da skupe sve podatke, da se smire strasti, da se zaokruži jedna cjelina i to će danas biti jedna teška kazna da se nama očita jedna lekcija, da budemo primjer kako će se kažnjavati ubuduće. Jednostavno, toliko se pisalo o tome da oni sad moraju napraviti primjer. Znate, jedno je biti rodoljub, a drugo je činjenično stanje.

//www.youtube.com/embed/QL4du3XRil0 A Mandžukić? A Mandžukić je napravio prekršaj koji nije uobičajen, a nije baš ni da je neki nasrtaj koji bi onesposobio suparnika. Ali problem je što je on dobio izravan crveni karton. Dakle, to je automatski jedna utakmica kazne, a dalje ovisi o vrsti prekršaja i što je napisano u izvještaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo