'Ne znam ništa o tome i prestanite me zaje****ti'

Iz Kuće hrvatskog nogometa je procurila vijest da su Igor Štimac i Davor Šuker imali 'tajni sastanak' te da će vatreni dvojac zauzeti vodeće funkcije u HNS-u i reprezentaciji.

10.5.2012.
12:34
VOYO logo

Nakon završetka EURA u Poljskoj i Ukrajini hrvatski nogomet bi trebao okrenuti novi list. Slaven Bilić je na konferenciji za medije, na kojoj je objavio popis reprezentativaca, potvrdio da mu je ovo zadnje prvenstvo na kormilu Vatrenih.

"Ja ću svoju priču zaključiti na EURU, a vi ste već našli novog izbornika. Ovo je moje zadnje prvenstvo. Ovom prilikom zahvaljujem HNS-u, vama i cijeloj naciji na ukazanom povjerenju. Ja sam u hrvatskoj reprezentaciji od početka i tko god dođe na čelo HNS-a i reprezentacije, ja im želim svu sreću ovog svijeta. Iza nas će ostati odlična reprezentacija koja je pet godina zaredom među deset najboljih na svijetu i trajat će još jako dugo", kazao je Bilić, a navodno će ga zamijeniti Igor Štimac, koji je, tvrdi se, već odradio sastanak s budućim predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj aktualni, Vlatko Marković, ovako je odgovorio na pitanje što zna o tome:

"O tome nemam pojma i prestanite me zajeb*****', izjavio je Marković za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo