MARKO PJACA JE U VELIKIM PROBLEMIMA: / Moćnom Juventusu on je apsolutno nepotreban, no tu njegova muka tek počinje

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ

U subotu se sastaju Fiorentina i Juventus

30.11.2018.
12:28
AFP, YURI CORTEZ
VOYO logo

Krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Marko Pjaca s pravom može biti zabrinut po pitanju svoje karijere, pokažu li se nagađanja dijela talijanskih medija točnima.

Zaustavila ga teška ozljeda

Njih prenosi nogometni portal Goal podsjećajući da 23-godišnjak u prijateljskom dvoboju Hrvatske i Estonije potrgao križne ligamente te da se nakon te ozljede zapravo nikad nije vratio u formu koja ga je iz zagrebačkog Dinama preselila u torinski Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušavao je i pokušava i dalje talijanski prvak vratiti Pjacu na pravi put, međutim, niti je posudba u Schalke donijela traženo, niti se on uspio do kraja nametnuti u Fiorentini. Od jedanaest odigranih utakmica za Fiorentinu u ovoj sezoni, niti jedna od njih nije bila u punoj minutaži, a gol i asistencija nisu statistika koja 'razoružava' kad su u pitanju igrači na njegovoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šansa za dokazivanje

Jednogodišnja posudba koštala je Fiorentinu dva milijuna eura, a opcija otkupa Pjacinog ugovora koštala bi ih još 20. A za igrača koji je postigao jedan gol i jednu asistenciju bez da je zacementirao svoje mjesto u udarnoj postavi, to je rizik kojeg čelništvo kluba nije spremno prihvatiti. Juventusu u kojem krilne pozicije pokrit mogu Cristiano Ronaldo, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Mario Mandžukić... Pjaca nije neophodan.

Među utakmicama subotnjeg dijela 14. kola Serije A je i ona između Fiorentine i Juventusa. Nepotrebno je reći da Pjaca u njoj ima motiv više jer šansi za dokazivanje ima - sve manje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo