MARKO PJACA I SLUŽBENO IMA NOVI KLUB: / Vatreni as otkrio tko ga je nagovorio na transfer

Image

"S njime dobivamo novu kvalitetu jer ga možemo koristiti na više pozicija", poručio je trener Schalkea Domenico Tedesco.

4.1.2018.
20:47
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca (22) prošao je liječničke testove i od četvrtka je i službeno član njemačkog bundesligaša Schalkea. Bivši dinamovac došao je na posudbu iz Juventusa, a u Gelsenkirchenu će se zadržati do kraja aktualne sezone.

Kao što je u razgovoru za Net.hr najavio i Pjacin menadžer Marko Naletilić, dogovor ne uključuje nikakvu otkupnu klauzulu. To znači da se hrvatski nogometaš nakon odrađene posudbe sigurno vraća u Juventus, a jedini cilj ovog posla je da Pjaca bude u momčadi u kojoj će imati veću minutažu kako bi se lakše vratio u formu nakon oporavka od teške ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PJACIN MENADŽER ZA NET.HR POTVRDIO DA VATRENI NAPUŠTA JUVE: /

'Zanimaju nas samo lige petice, a najvažnija je jedna stvar'

Image
PJACIN MENADŽER ZA NET.HR POTVRDIO DA VATRENI NAPUŠTA JUVE: /

'Zanimaju nas samo lige petice, a najvažnija je jedna stvar'

'Odmah će nam biti od pomoći'

"Sretni smo što se Marko odlučio za nas jer su ga tražili brojni klubovi. S njime dobivamo novu kvalitetu jer ga možemo koristiti na više pozicija. Može igrati i na desnom i na lijevom krilu, iza napadača, ali i u špici. Robustan je, ali je jako brz", rekao je za službenu klupsku stranicu trener Schalkea Domenico Tedesco, dok je sportski direktor Christian Heidel dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko je apsolutno htio doći kod nas. Sigurni samo da će nam odmah biti od pomoći."

Schalke je jesenski dio njemačkog prvenstva završio na drugom mjestu s 11 bodova manje od vodećeg Bayerna. Momčad iz Gelsenkirchena puna je mladih i vrlo talentiranih igrača, ali krilne pozicije joj nisu bile dobro popunjene pa se zato i pojavilo zanimanje za Pjacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovori s Höwedesom

A u razgovoru za Schalke TV Pjaca je otkrio da je puno dobrih stvari o novom klubu čuo od suigrača iz Juventusa Benedikta Höwedesa koji je u Gelsenkirchenu proveo gotovo cijelu karijeru.

"Puno sam razgovarao s Höwedesom o Schalkeu i rekao mi je toliko pozitivnih stvari o klubu i navijačima. Trener mi je pričao o stilu igre koji preferira i to mi se svidjelo. Sada se samo nadam da ću igrati što je moguće više utakmica", rekao je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo