Hrvat se propisno osramotio u Italiji

Hrvatski nogometaš Marko Livaja (19) u posljednjem je kolu talijanske Serije A dobio možda i najneobičniji žuti karton u karijeri.

20.5.2013.
13:10
VOYO logo

Mladi je napadač, podsjetimo, bio suspendiran jer se tijekom treninga Atalante fizički obračunao sa suigračem Ivanom Radovanovićem. Propustio je zbog toga utakmice protiv Juventusa i Udinesea, a nakon što ga je klub pomilovao, trener Stefano Colantuono mu je odlučio dati priliku u nedjeljnom dvoboju protiv Chieva (2:2).

Livaja je bio silno motiviran i željan dokazivanja nakon ulaska u igru u 36. minuti. U 14. minuti nastavka je ugurao loptu u mrežu, ali pritom nije primijetio da je pomoćni sudac podigao zastavicu i pokazao zaleđe. U eksploziji sreće zbog postignutog pogotka Livaja je skinuo dres, te se čak i popeo i na ogradu tribine kako bi s navijačima proslavio gol kojeg nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koju sekundu kasnije mladi je napadač doživio hladan tuš. Shvatio je da njegov pogodak nije priznat, a da stvar bude gora, zbog skidanja dresa je dobio i žuti karton. Trener Colantuono je cijelu situaciju popratio samo sa smiješkom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo