Mandžukić otkrio što je sve proživio zbog Srbije

'Gledao sam na semafor, nikad vrijeme nije teklo tako sporo.

26.3.2013.
11:08
VOYO logo

Mario Mandžukić se uoči dvoboja s Walesom još jednom prisjetio velike utakmice protiv Srbije u kojoj je zabio prvi pogodak. Tvrdi da ga niti jedna utakmica u životu nije tako potrošila.

"Nakon utakmice sam bio jako umoran, a dan poslije 'mrtav'. U nedjelju sam već osjetio poboljšanje, a u ponedjeljak je već sve bilo OK. Iskreno rečeno, niti jedna me utakmica u životu nije toliko iscrpila, a igrao sam puno teških. Valjda je u pitanju važnost meča, psihološko trošenje, pa se brže izgara nego inače. Za vrijeme utakmice bilo je sat vremena sve standardno, a onda sam u posljednjoj trećini osjetio da noge manje slušaju. Gledao sam na semafor, nikad vrijeme nije teklo tako sporo", izjavio je Mandžukić za Sportske novosti i otkrio koja mu se slika urezala u pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=510xIeOHV00gKw4O

"Onaj kadar sa semafora, 2:0 za Hrvatsku i slavlje cijelog Maksimira. Kad je sudac odsvirao kraj, bio sam sretan kao rijetko kada. Dijeliti tu sreću s tribinama fantastičan je osjećaj", kaže Mandžo od kojeg se puno očekuje i u Swanseaju protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram podvući da smo mi kvalitetnija momčad i da epilog protiv Walesa najviše ovisi o nama. Ako pružimo svoj maksimum i odigramo kako znamo, onda ćemo pobijediti. Ne budemo li na svojoj razini, onda možemo ući u probleme. Dakle, sve je na nama, uza sav respekt domaćinu. Ne znam još kako ćemo igrati, ali jasno je da moramo paziti pogotovo na Balea. Ne znam je li on odmah do Messija i Ronalda, ali sam uvjeren da je sjajan igrač koji svakome može stvoriti probleme. Voli i treba imati prostora za iskazivanje potencijala, no zato mi trebamo stati blizu i suziti te prostore", zaključio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo