MARIO MANDŽUKIĆ DEBITIRAO ZA JUVENTUS: / 'Dobro se kretao'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić debitirao je za svoju novu momčad, talijanski Juventus.

26.7.2015.
12:30
AFP
VOYO logo

Borussia Dortmund je slavila u pripremnoj utakmici protiv Juventusa s 2:0. Golove su postigli Aubameyanga u 40. i Reusa u 64. minuti, i to nakon sjajnog prodora u kojem je poslao loptu kroz noge braniču JuveaLeonardu Bonucciju. Mario Mandžukić započeo je utakmicu u prvih jedanaest, a zamijenjen je u 56. minuti. Hrvatski je reprezentativac kod rezultata 0:0 u 21. minuti i zabio, no gol mu je poništen zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri zadovoljan izdanjima pojačanja

"Naravno da nikad nije ugodno izgubiti. Svjesni smo problema koje smo imali u ovoj utakmici. Trenirali smo pet dana, a njih uskoro čeka utakmica kvalifikacija za Europsku ligu. Počeli smo dobro susret, ali radili smo neke jeftine pogreške. Primjerice, moramo izbjeći situacije u kojima gubimo loptu u napadu. Bio je to dobar trening, ali sada se bacamo na posao", izjavio je nakon dvoboja trener Juventusa Massimiliano Allegri, koji je potom prokomentirao svoja pojačanja Dybalaju i Mandžu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dybala je nogometaš koji posjeduje sjajne tehničke sposobnosti. Njemu dana nije bilo jednostavno, ali on i Morata su bili dobri. Što se tiče Mandžukića, nije dobivao dovoljno kvalitetnih lopti prema naprijed, ali se dobro kretao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo