BEZ DLAKE NA JEZIKU / Marin Miletić opleo po vladajućima i stao uz Boyse: 'Zašto su izdani u Ateni? Namjerno povlačim ovu analogiju...'

Image
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

Dok ih u Grčkoj "razapinju", hrvatskim navijačima pristižu brojne poruke podrške iz domovine

12.8.2023.
13:38
Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL
VOYO logo

Otkako su se dogodili, veliki neredi u kojima su sudjelovali navijači Dinama i AEK-a u Ateni u noći s ponedjeljka na utorak, a u kojima je poginuo jedan navijač grčkog kluba, glavna su tema grčkih i hrvatskih medija.

Image
AKCIJA SPAŠAVANJA /

Nesreća na Pagu, snažna bura odnijela dvoje turista na stijene, HGSS apelira: 'Informirajte se prije aktivnosti na otvorenom'

Image
AKCIJA SPAŠAVANJA /

Nesreća na Pagu, snažna bura odnijela dvoje turista na stijene, HGSS apelira: 'Informirajte se prije aktivnosti na otvorenom'

Dok ih u Grčkoj "razapinju", hrvatskim navijačima pristižu brojne poruke podrške iz domovine, a jednu takvu poslao je saborski zastupnik Marin Miletić koji je u videu objavljenom na TikToku stao na njihovu stranu i žestoko optužio vladajuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto su izdani BBB u Ateni? Mediji ih difamiraju, etiketiraju i najžešće napadaju, skaču po glavi BBB-ima. Želim na početku biti jasan - tko god me pozna, zna da ne odobravam nikakvo paljenje, lupetanje po glavama i ostalo. To uopće nije ovdje pitanje. Pitanje je sljedeće - ako je Republika Hrvatska na čelu s Plenkovićem, Grlić-Radmanom i s Možemo pokrenula najveću diplomatsku akciju i spasila hrvatske građane koji su bili uhićeni pod najtežim optužbama za krijumčarenje djece, kupovanje djece iz Konga… Namjerno povlačim ovu analogiju. Sada imamo BBB-e u Ateni koji su prepušteni sami sebi. Kažu, otišli su tamo, a nisu smjeli. Pa s 20 godina i ja bih otišao sa svojom rijekom na kraj svijeta. Ali oni (grčki mediji op.a.) su lagali da su BBB ozlijedili 13-godišnjakinju, da su ubili Grka, ispalo je da je Grk ubio Grka, a saznali smo i da je sedmero Bad Blue Boysa izbodeno nožem. Da su u policiji, da im nije pružena nikakva skrb. Da nikakvu pravnu, diplomatsku pomoć nemaju od Hrvatske", rekao je Miletić i nastavio:

"Andrej Plenković, Grlić - Radman, znate li zašto su oni izdali Hrvate u Ateni? Zato što to nije njihova ekipica. to je ekipica koja bi sutra, ne dao bog da dođe do rata, stali na branik domovine. A Plenković, Grlić-Radman i ta ekipa koja se pravdala da su anemični, oni bi i danas bježali po hodnicima ili podrumima dalekog Bruxellesa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije u redu, nije pošteno, nije pravedno da se momcima u Ateni svaka pomoć koja se pružila drugim Hrvatima u dalekom kongu. Sloboda navijačima", zaključuje Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo