LIGA NACIJA /

Dalić odabrao igrača s pretpoziva: Vatrenima se pridružuje 'stari znanac' s Eura

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Vatrene će pojačati još jedan igrač HNL-a

3.10.2024.
12:04
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se pred novim utakmicama Lige nacija. Najprije na Maksimir 12 listopada dolaze Škoti, a zatim Vatreni odlaze u goste Poljacima tri dana kasnije. Izbornik Dalić već je objavio popis, no izgled kako je odlučio s pretpoziva pozvati Marca Pašalića.

Image
AJME, ANTE... /

Otkriveno koliko Rebić zarađuje u novom klubu: 'Odbio sam puno novca'

Image
AJME, ANTE... /

Otkriveno koliko Rebić zarađuje u novom klubu: 'Odbio sam puno novca'

O svemu tome oglasili su se u HNS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vatreni će se okupiti 7. listopada u Zagrebu gdje će trenirati do utakmice sa Škotskom koja je na rasporedu 12. listopada u 18:00 sati u Maksimiru. Svjetski brončani potom putuju u Varšavu 14. listopada, gdje će odraditi službeni trening dan uoči utakmice protiv Poljske. 

Reprezentaciji će se priključiti i Marco Pašalić, nakon što je izbornik Dalić aktivirao pretpoziv krilnom napadaču Rijeke koji je ove sezone odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima, pri čemu je postigao tri pogotka i upisao tri asistencije. Pašalić je za hrvatsku reprezentaciju nastupio pet puta uz jedan pogodak, a bio je i dio ekipe na Europskom prvenstvu ovog ljeta u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola u skupini 1 Lige A, Hrvatska dijeli drugo mjesto s Poljskom s osvojena tri boda. Prvoplasirani Portugal je stopostotan nakon dvije domaće utakmice u rujnu, dok je Škotska na začelju bez bodova. Prve dvije reprezentacije izborit će četvrtfinale Lige nacija, posljednja ekipa ispast će u Ligu B, dok će trećeplasirana igrati doigravanje za ostanak u Ligi A.

Hrvatska brani srebrnu medalju iz prethodnog izdanja Lige nacija, kada je preko Francuske, Danske i Austrije izborila završni turnir, gdje je pobijedila Nizozemsku u polufinalu prije finalnog sraza sa Španjolskom koja je bila uspješnija nakon jedanaesteraca", stoji na stranici HNS-a

POGLEDAJTE VIDEO: Postavili smo Nenadu Bjelici čak 6 pitanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo